Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha nincs mellettem szúr a...

Ha nincs mellettem szúr a szívem, szerintetek ez beteges?

Figyelt kérdés
Ha a kisbabàm még csak pàr màsodpercre is nincs velem vagy a karomba nehéz elviselnem.Túl ragaszkodó vagyok,persze a szülő szeresse a gyermekét meg ragaszkodjon hozzà de ahhogy én vagyok ezzel.Félek hogy ezzel nem e àrtok neki,eltudom e engedni majd ?Jobb mintha nem szeretném de ezt olyan szànalmasnak tartom magamban.Kìméljetek a csìpős megjegyzésektől csak mégjobban összetörnék.:'(
2016. máj. 5. 22:21
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Elég túlzottan reagálsz. Mennyi idős a baba? Ha pár napja szültél, akkor még belefér ez a túlzott reakció.

Nem vagy szánalmas, nehogy ezt hidd. Ha ennyire gondot okoz kicsit is elszakadni a babától, akkor keress fel szakembert, beszél a védőnővel, mit javasol. Mindenképpen lépned kell, mert erős túlzás, hogy szúr a szíved.

2016. máj. 5. 22:43
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván "szervi" oka nincs annak hogy szúr a szived ha nincs veled a kisbabád. Mennyi idős? Az első pár hónapban szerintem nem feltétlenül probléma ez, egy olyan kicsi gyereknek kell is hogy közel legyen az anyukája. Viszont azt te is tudod hogy ezen idővel változtatni kell. Egy-két év és bölcsi, óvoda, úgyhogy barátkoznod kell a gondolattal.
2016. máj. 6. 00:23
 3/3 A kérdező kommentje:
10 honapos
2016. máj. 6. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!