Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Hogy fogadnátok ha a...

Szülők! Hogy fogadnátok ha a tini lányotok bejelentené hogy terhes?

Figyelt kérdés

#tini #szülő #tiniterhesség #terhesség tini terhesség
2016. máj. 5. 16:28
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:
82%
5 oldalon keresztül veszekszetek a semmin. Mindenki magyarázza, hogy milyen jól gondolkodik és annyit nem vesz észre, hogy a kérdező ezt csak ezért írta ki? Se történet, se válasz tőle se semmi. Ti meg még folytatnátok 20 oldalon át. Ez egy megosztó kérdés mint az otthonszülés, a hordozókendő, a homoszexualitás stb. legyen már eszetek.. Nincs itt semmilyen kérdés csak vita generálás.
2016. máj. 5. 20:40
 52/60 anonim ***** válasza:
80%
ennek szerintem a családban kell eldőlnie. én leülnék a lányommal és beszélgetnék vele. felvázolnánk együtt minden lehetőséget annak minden jó és minden árnyoldalával. De csakis úgy döntenék, ahogy a lánynak is jó és felvállalnám a felelősséget, hogy valamit nagyon el*tam a neveléssel, hogy ez történt.
2016. máj. 5. 22:46
 53/60 anonim ***** válasza:
26%
Hagynám, hogy ő döntsön. Mondjuk minket anyagilag nem viselne meg.
2016. máj. 5. 22:57
 54/60 anonim ***** válasza:
39%
Ilyen kerdeseknel a tamado szulok mindig felteszik a kerdest "hol rontottam el?" De valojaban senki nem nez magaba es tenyleg gondolja at vajon tenyleg elrontotta? Es ha igen hol? Ha pedig igen kello becsulettel egyutt valalljak fel a felelosseget. De ugye mindenki tamad holott felnott noknel is van hogy becsuszik valaki irta kiszakadt gumi stb.. Olyan elkepzelhetetlen ez? Ha felnottekkel megtortenik tinikkel miert ne tortenhetne? De veluk isten orizz mert akkor a szulo egybol a torkanak esik. Es vajon miert reagalnak egyesek ilyen borzaszto agresszivan? Nezzen mindenki magaba. Talan a sajatjat se akarta? Becsuszott? Koran vallalt gyereket? Vagy nem is kellett volna? Hopp jon meg egy raadasul? Mit fognak szolni masok? Majd jol osszesugnak a hatam mogott es kinevetnek milyen anya vagyok hogy a tini lanyom terhes lett?! Nyakamra szuli a gyereket?( aki tortenetesen az UNOKAM? Milyen fura az ilyen kerdeseknel hogy ilyenkor valahogy egyaltalan nem erzik egyes nagymamak azt amit ereznenek ha a lanyuk 30 evesen szulne. Pedig a tini lanyomtol is az unokam es a 30 eves lanyomtol ia az unokam ilyen teren mi kulonbseg van?) megint egy ujszulottel bajlodnom kell es penzbe kerul? A gyerekem nem kerul penzbe es nem kellett hozza felkelnem ejszaka? Ilyenkor mindig ugy hangzik mintha a gyerekem gyereke valami targy lenne vagy egy utcarol hazahozott hajlektalan, mintha az nem az en verem is lenne. A tamado szulok ugy latom teljes panikba esnek ilyenkor es csak magukkal torodnek hogy veluk mi lesz es a gyerekuket ilyenkor egyaltalan meg se halljak es nem is latjak pedig lehet hogy pont most kene, raadasul pont most vagyna megertesre es elfogadasra az osbizalomra, pont ebben a helyzetben amikor azert gondoljatok bele neki milyen erzes lehet, vegtere is o a terhes. O hogy erzi magat a helyzetben? Biztos o se felhotlenul boldog..es bar mivel tini igy ha megtartja igaz eleg nagy segitseggel tudja csak felnevelni de akkor is az o elete valtozik meg teljesen! Ha megtartja azert ha nem akkor azert. A nagyszulo igy is nagyszulo lenne most par evvel hamarabb vagy kesobb hat ilyen teren neki nem lenyeg az o eleten sokat nem befolyasol. Igaz hogy elegge kell tamogatni a lanyat ebbe de mi van ha 30 evesen szul ott hagyja a parja mondjuk elveszett a munkaja es hazakenyszerul hasonlo tamogatasra? A mai vilagban aztan nem tudni.. Akkor is azt mondja a nagyszulo nekem ne szulj a nyakamra eleg voltal te meg a tesod. Nincs nekem erre keretem es energiam stb.. Itt a tininek sokkal nagyobb sulya van az egesznek es pont ot nem latjak ilyenkor.
2016. máj. 6. 07:20
 55/60 anonim ***** válasza:
34%

Terhes is még a gyik keresőt se tudja használni. Nagyon buta egy lány lehet, szóval elkeserednék.

Naponta feltesznek egy ilyen kérdést -_-

2016. máj. 6. 08:17
 56/60 anonim ***** válasza:
40%
100% hogy abortusz! Még gyerek! Suli, szórakozás, utazások várnak még rá.
2016. máj. 6. 09:16
 57/60 anonim ***** válasza:
6%
és a suli miatt kockáztassa hogy később ne lehessen gyereke?
2016. máj. 6. 09:36
 58/60 anonim ***** válasza:
88%

Igen, szüljön x évvel később,amikor már el tudja látni saját magát meg a gyerekét is, és meg tudja adni azt az érzelmi és anyagi biztonságot,amit ezzel együtt kéne vállalni. Védheted ahogy éred, jó mókának tűnik mondjuk 14 évesen,hogy elképzeli,hogy majd babázik meg minden happy, aztán pár hónappal később meg a szülei nyakába varrja a felelősséget. Majd a szülők megadják azt az érzelmi biztonságot, milyen jó is lesz annak a gyereknek,hogy az anyja pasizni jár,meg le se sz.rja, hiszen ott a nagyi, aki majd tutujgatja. Aztán rosszabb esetben a nagyi meghal mondjuk mikor a gyerek 10 éves lesz,milyen jó lesz, ha meghal az "anyja", mert ugye őt fogja az anyjának tekinteni. Az,hogy a gyerekem összekefél valakivel pár alkalom erejéig és abból gyerek lesz,hát kössz,nem. Nem tudja felmérni a dolog súlyát, kb el lehet könyvelni,hogy elb.szott egy szülője lesz a gyerekének,tisztelet a kivételnek. Egy gyerek akkora felelősség,hogy még a felnőtt kereső emberek is meggondolják,vállalják-e,nem véletlenül. Felnőtt emberek ja kiszakad a gumi, akkor elmennek,aztán íratnak 72órás tablettát,ebből is látszik mennyire éretten gondolkodik,ha ennyire nincs esze. Velem is fordult már elő baleset,megvettem a gyógyszert és beszedtem,ennyi. Ne mondd már nekem,hogy hű de éretten tudnak dönteni,mikor itt is napi szinten jönnek a kérdések, jaj,csókolóztam,lehetek terhes? Meg jaj, gumi nélkül csináltuk,mennyi az esélye? Hű de felnőtt,azt a nem jóját!

2016. máj. 6. 11:27
 59/60 anonim ***** válasza:
81%

"Ha kiderülne valamelyik szülőmról, nagyszülőmről, hogy gyógyíthatatlan beteg, akkor sem mondanám az orvosnak, hogy adjon be neki egy injekciót, hogy hamar túl legyünk rajt, ne legyen már elcseszve az életünk emiatt..."

Te, én így 60 évesen nyugodtabb lennék, ha volna olyan leszármazottam, aki azt mondaná az orvosnak, adjon be egy injekciót, és nem azért, hogy ők legyenek hamar túl rajta, hanem, hogy én.

Mert remélném, hogy felfognák, hogy az én szenvedésem nem róluk szól, hanem rólam.

2016. máj. 6. 13:06
 60/60 anonim válasza:
30%
16L és 18F voltunk 3 eve. Párom 16L allapotos lett es a szulok mindenaron el akartak vetetni. Nem sikerult. 14 ev alatt donti el a szulo, 14 ev es felette csak eros benyomast kelthet az allapotos tinin. En csak erettsegiztem parom ott hagyta az iskolat. Most mindketten dolgozunk mellekallasban vallalkozunk, mert azota letettem egy szakmat hetveges suliba.(igy anyagiakkal nincs gond, es csak azert mellekallasba d.utan, mert imadom az allasom Es van egy nagyon szep es egeszseges gyermekunk:). Ugyh fel a fejjel!! Es a tobbieknek uzenem, hogy me altalanositsanak!
2016. jún. 9. 16:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!