Szülők! Hogy fogadnátok ha a tini lányotok bejelentené hogy terhes?
Terhes is még a gyik keresőt se tudja használni. Nagyon buta egy lány lehet, szóval elkeserednék.
Naponta feltesznek egy ilyen kérdést -_-
Igen, szüljön x évvel később,amikor már el tudja látni saját magát meg a gyerekét is, és meg tudja adni azt az érzelmi és anyagi biztonságot,amit ezzel együtt kéne vállalni. Védheted ahogy éred, jó mókának tűnik mondjuk 14 évesen,hogy elképzeli,hogy majd babázik meg minden happy, aztán pár hónappal később meg a szülei nyakába varrja a felelősséget. Majd a szülők megadják azt az érzelmi biztonságot, milyen jó is lesz annak a gyereknek,hogy az anyja pasizni jár,meg le se sz.rja, hiszen ott a nagyi, aki majd tutujgatja. Aztán rosszabb esetben a nagyi meghal mondjuk mikor a gyerek 10 éves lesz,milyen jó lesz, ha meghal az "anyja", mert ugye őt fogja az anyjának tekinteni. Az,hogy a gyerekem összekefél valakivel pár alkalom erejéig és abból gyerek lesz,hát kössz,nem. Nem tudja felmérni a dolog súlyát, kb el lehet könyvelni,hogy elb.szott egy szülője lesz a gyerekének,tisztelet a kivételnek. Egy gyerek akkora felelősség,hogy még a felnőtt kereső emberek is meggondolják,vállalják-e,nem véletlenül. Felnőtt emberek ja kiszakad a gumi, akkor elmennek,aztán íratnak 72órás tablettát,ebből is látszik mennyire éretten gondolkodik,ha ennyire nincs esze. Velem is fordult már elő baleset,megvettem a gyógyszert és beszedtem,ennyi. Ne mondd már nekem,hogy hű de éretten tudnak dönteni,mikor itt is napi szinten jönnek a kérdések, jaj,csókolóztam,lehetek terhes? Meg jaj, gumi nélkül csináltuk,mennyi az esélye? Hű de felnőtt,azt a nem jóját!
"Ha kiderülne valamelyik szülőmról, nagyszülőmről, hogy gyógyíthatatlan beteg, akkor sem mondanám az orvosnak, hogy adjon be neki egy injekciót, hogy hamar túl legyünk rajt, ne legyen már elcseszve az életünk emiatt..."
Te, én így 60 évesen nyugodtabb lennék, ha volna olyan leszármazottam, aki azt mondaná az orvosnak, adjon be egy injekciót, és nem azért, hogy ők legyenek hamar túl rajta, hanem, hogy én.
Mert remélném, hogy felfognák, hogy az én szenvedésem nem róluk szól, hanem rólam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!