Valószínűleg ott helyben elvinne az agyvérzés, szóval már nem az én gondom lenne.
2016. máj. 5. 17:29
12/60 anonim válasza:
6osnak teljesen igaza van. Egy tini nem fogja felnevelni a gyereket?
Miből? A 25 ezres gyesből?
Ki lesz az apja? Biztos nem az, aki nemzette...
Hogy fog a lány leérettségizni, szakmát/diplomát szerezni?
Mikor fog élni, szórakozni? Majd 40 évesen, amikor már nem ezzel kéne elfoglalva lenni?
Szóval egy tininek nem való egy gyerek.
Nem szabad megtartani, semmiképp nem engedném, hogy megtartsa.
2016. máj. 5. 17:31
13/60 anonim válasza:
Azert szegyen shogy altok ez elott baleset nem tortenhet nincs olyan hoy ki szakad a gumi vagy ha tablettat szed de meg se hat .. meg hogy csak lezullott fiatalok szülnek . Ezert ez undorito ahogy sokan allnak a dolgokhoz . Meg abortusz azzal nem foglalkozva hogy a gyereket az is mennyire megviseli csak a csaladra ne vessen rossz fenyt..😐 Ha az én szuleim ilyenek lettek volna mint az itt kommentalok 90% elastam volna magam .. Gondolkozzatok el ti nevezitek magatokat szulonek , mindig a gyereket kell figyelni aztan magunkat . Amugy nekem mg nincs gyerekem ha valaki ekem allna hogy biztos 15evesen szultem..
2016. máj. 5. 17:44
14/60 anonim válasza:
63%, ne méregből püföld a billentyűzetet, mert eltörik.
Majd ha a gyerek ellátja a másik gyereket és gondoskodik róla anyagilag, szülhet. Addig nem.
2016. máj. 5. 17:47
15/60 anonim válasza:
Semmilyen orvosi kezelésre nem kényszerítheti a szülő a tinédzser gyerekét, ha nem az életet a tét, vagy az egészségének a megőrzése. Egy abortuszt, ha a gyerek nem akarja, nem fog elvégezni az orvos a szülő óhajára. De még egy nagy valószínűséggel hatástalan kemoterápiát is visszautasíthat a gyerek, ha úgy akarja.
(5)59 Az egészségügyi ellátással kapcsolatos döntésekben a cselekvőképtelen, illetve a korlátozottan cselekvőképes kiskorú és a cselekvőképességében az egészségügyi ellátással összefüggő jogok gyakorlása tekintetében részlegesen korlátozott beteg véleményét a szakmailag lehetséges mértékig figyelembe kell venni abban az esetben is, ha a beleegyezés, illetve a visszautasítás jogát a (2) bekezdés szerinti személy gyakorolja.
2016. máj. 5. 17:52
16/60 anonim válasza:
63% vagyok de menjen el egy abortuszra azert mert az anyja azt akarja es valalja azt h lehet hogy lelkileg megy tonkre meg lehet hogy azutan nem lehet gyereke.. nem idegbol pufolom a billentyuzettet csak en emberinek tartom magam . Elvenni egy ember eletett azert mert gyerek ne szuljon...
2016. máj. 5. 17:58
17/60 anonim válasza:
15, ez egy baromság. Egy gyereknek nincs lehetősége eldönteni, mivel szülői felügyelet alatt áll, jogilag egy gyerek cselekvőképtelen.
2016. máj. 5. 17:59
18/60 anonim válasza:
15nek igaza van
2016. máj. 5. 18:01
19/60 anonim válasza:
Most miért pontoztátok le a hozzászólásomat, ami a törvényt idézte? Fáj az igazság, hogy ha odaviszitek a tinilányt a dokihoz, hogy kaparja ki, nem fogja megtenni, hanem megkérdezi a gyereket is, hogy mit akar?
2016. máj. 5. 18:01
20/60 anonim válasza:
Jól van, ment neked is a piros kéz cserébe, ha már a törvények sem zavarnak, hogy vannak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!