Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Hogy fogadnátok ha a...

Szülők! Hogy fogadnátok ha a tini lányotok bejelentené hogy terhes?

Figyelt kérdés

#tini #szülő #tiniterhesség #terhesség tini terhesség
2016. máj. 5. 16:28
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:
14%
#30: És? Mindenki saját sorsa kovácsa. Ha a szülőnek nem tetszik a lány döntése, beadhatja intézetbe. Ettől még joga van megtartani a gyereket. Abortusz nem kényszeríthető senkire. Vagy hogy képzled, megkötözik a terhes kismamát, amíg kioltják a benne fejlődő életet? Ilyen nincs.
2016. máj. 5. 18:27
 32/60 anonim ***** válasza:
21%
Ebben is van valami :)
2016. máj. 5. 18:29
 33/60 anonim ***** válasza:
15%
29-es válaszoló példái tanulságosak.
2016. máj. 5. 18:29
 34/60 anonim ***** válasza:
97%
Mindenre lehet példákat hozni, meg mindennek az ellenkezőjére is, attól még nem az lesz a valószínű eset. Úgyhogy ez nem is igazán érv, csak ferdítés. Ez kb annyit ér, mintha azt mondanád, hogy hát volt már aki túlélte, hogy vonat elé feküdt. Ettől még nem játszok a sínek közt.
2016. máj. 5. 18:34
 35/60 anonim ***** válasza:
95%

Nekem amúgy elegem van ezekből a szüldögélő tinikből :D

1-2 év, aztán már lehet is panaszkodni, meg a kormányt, meg a világot szidni, hogy de nehéz az élet meg ilyenek, holott saját maguknak okozták a kárt...

2016. máj. 5. 18:36
 36/60 anonim ***** válasza:
89%

Mindenképpen elmondanám neki mi vár rá ha elveteti, de azt is kifejteném bőven, mi lesz ha megtartja.

Imádom a lányomat (még csak 6 éves), azért akartuk őt, hogy minden normális dologban majd segítsük és támogassuk őt.De ha tizenakárhány évesen ez megtörténne, minden erőmmel az abortusz felé terelném.És nem csak anyagi/iskolázottság/szórakozás szempontjából, hanem azért is, mert teszem fel ha teherbe ejti egy taknyos kis páviángyerek, nem fognak együtt maradni, egyedül meg felnőttként sem egyszerű a gyereknevelés.

Természetesen azt is elmondanám, hogy amennyiben megtartja, lőttek kvázi a normális életének.

16 éves voltam, amikor teherbe estem.Meg akartam tartani.De nagymamám (ő nevelt akkor mert anyum meghalt), próbált az eszemre hatni.Én a mai napig örökké hálás vagyok azért, hogy nem engedte megtartani, lebeszélt a szülésről.Ma ugyanis lenne egy 16 éves gyerekem, és egy elcseszett életem.

Szóval a válasz: észérvekkel az abortusz felé terelném.

2016. máj. 5. 18:47
 37/60 anonim ***** válasza:
73%

Elmondanám neki, hogy a családalapítás nem itt kezdődik. És hogy mi nem olyan család vagyunk, ahol megteheti azt, hogy a szülei nyakára szülje a gyerekeket. Mi nem erre neveltük. Majd ha lesz párja és lesz munka amiből el tudja tartani a gyereket, akkor majd jöhet. Addig nem.

Szóval mennénk az orvoshoz elvetetni.

2016. máj. 5. 19:03
 38/60 anonim ***** válasza:
92%

Anyagilag sem állok úgy, (és 10 év múlva se igen fogok), hogy el tudjam tartani a lányom és az unokám.De tegyük fel, milliomos lennék: akkor is próbálnám meggyőzni.

Még annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy igen, a példák.Ott volt a legjobb barátnőm, 15 évesen lett terhes, elvetette.

Velem egyidős, 32 éves, az istennek se esik teherbe, pedig nagyon szeretnének már babát évek óta.

Másik példa: 17 évesen abortusz.Onnantól kezdve gyógyszert szedett a csaj, nagyon pontosan szedte.19 évesen ismét terhes lett, abortusz.Utána voltak felelőtlenebb éjszakái, 20 évesen szintén zenész.

Megismerkedett a jelenlegi férjével, három abortusz után már nem hitte, hogy lehet gyereke.Aztán 24 évesen váratlanul terhes maradt.Megtartotta, boldogok voltak.(mamár nincsenek együtt), a gyerek 8 hónapos volt, amikor spirál mellett megint terhes lett, újabb abortusz.

Csak azt szerettem volna kihozni ebből, hogy a következményei sem mindenkinél egyformák.

2016. máj. 5. 19:04
 39/60 anonim ***** válasza:
34%
Hova lett a kérdezõ?
2016. máj. 5. 19:06
 40/60 anonim ***** válasza:
60%
Elmondhatatlanul csalódott lennék.
2016. máj. 5. 19:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!