Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Hogy fogadnátok ha a...

Szülők! Hogy fogadnátok ha a tini lányotok bejelentené hogy terhes?

Figyelt kérdés

#tini #szülő #tiniterhesség #terhesség tini terhesség
2016. máj. 5. 16:28
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
62%
38! Ez nagyon durva!! Ennyi abortusz!
2016. máj. 5. 19:26
 42/60 anonim ***** válasza:
71%
Igen, durva.Csak azt nem tudom, mi a jó tökömtől lehet valaki ennyire termékeny.Ha ránéznek, már akkor úgy marad.Ez mi fenétő függ, fogalmam nincs.
2016. máj. 5. 19:29
 43/60 anonim ***** válasza:
16%
* mi a fenétől
2016. máj. 5. 19:30
 44/60 anonim ***** válasza:
53%
Valószínüleg sírógörcsöt kapnék, de a dolgon sajnos nem lehetne változtatni. (mondjuk már eleve mindent megteszek annak érdekében, hogy ilyesmi ne történjen meg, és nem úgy, hogy ellátom óvszerrel) Egy biztos, hogy nem mondanám neki, hogy vetesse el. Elég lelkileg megnyomorodott anyát ismerek, aki tiniként elvetette, vagy szülés után eldobta a gyerekét magától, és azt semmiképp nem kívánnám a lányomnak. Ha kellene, én magam nevelném fel, de vállalnám. Ha kiderülne valamelyik szülőmról, nagyszülőmről, hogy gyógyíthatatlan beteg, akkor sem mondanám az orvosnak, hogy adjon be neki egy injekciót, hogy hamar túl legyünk rajt, ne legyen már elcseszve az életünk emiatt... Le lehet pontozni, de akinek a gyereke tiniként teherbe esik, az nagyban a szülő felelőssége is. Az abortusztól meg egyenesen felfordul a gyomrom. Vetessük el, (gyilkoljuk meg) és megoldódik a probléma...
2016. máj. 5. 20:05
 45/60 anonim ***** válasza:
40%
Na, már vártam mikor jelenik meg egy ősanyák gyöngye...
2016. máj. 5. 20:08
 46/60 anonim ***** válasza:
41%

"nem úgy, hogy ellátom óvszerrel"

Kolostorba zárod esetleg?Vagy szerinted jobb a gyógyszer, netán nászéjszakáig őrizgesse?

Hú de korlátoltnak tűnsz a válasz alapján basszus.

2016. máj. 5. 20:10
 47/60 anonim ***** válasza:
72%
Ha az abortusz egy megoldás, lehet vele élni. Az abortusz szerintem pont az ellenkezője a nagyi elaltatásának. Ha beteg vagy, nem mondod azt, hogy akkor mostantól beteg vagyok örökké.
2016. máj. 5. 20:14
 48/60 anonim ***** válasza:
63%
Nem örülnék neki. De nyilván nem ő lesz az első sem az utolsó akinek ilyenkor lesz gyereke. De viszont nem támogatnám hogy megtartsa. Sőt nem engedném nem felnőtt.
2016. máj. 5. 20:28
 49/60 anonim ***** válasza:
77%

27-es,ne röhögtess!

"mai 18-20 éves FELNŐTT nők"

Annyi eszük sincs,mint egy marék gilisztának!

2016. máj. 5. 20:30
 50/60 anonim ***** válasza:
75%
A tinilány elég tág fogalom. Nem mindegy, hogy 13 éves (szívrohamot kapnék), vagy 19 (nem tartanám tragédiának, még ha kissé korai is a mai viszonyokat nézve).
2016. máj. 5. 20:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!