Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért akarják ennyire a...

Miért akarják ennyire a jogosítványt? Miért nem értik, hogy "nem"?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, most volt a ballagásom.

Több barátom, barátnőm új autót kapott ez alkalomból és a barátom is azt kapott az apukájától. Tegnap volt nálunk, anyáék is megnézték az autót és elkezdtek nyaggatni, hogy nekem is lehetne saját, ha hajlandó lennék megcsinálni a jogsit. A KRESZ és az EÜ megvan, de a forgalmi nincs.

Egyszerűen nem megy. Az oktatóm is azt mondta, hogy "tipikusan olyan ember vagyok, akit nem lehet megtanítani vezetni", pedig a forgalomban jól mentem, a parkolás nem ment. Szóval most az érettségi miatt megbeszéltem anyáékkal, hogy pihentetem ezt az egészet, mert ha vezetni kellett mennem, már tiszta ideg voltam aznap, hogy vajon az oktató miért kezd el ordítani, mikor fékez be úgy, hogy lefejelem a kormányt, stb. De én nem akarom folytatni, mert

1. Augusztusban Pestre költözünk a barátommal, a lakás az V. kerületben van. Minden ott lesz közel, központi hely, az egyetem 5 perc kb. gyalog. De a barátom autója ott lesz, ha esetleg messzebb mennénk, plusz ugye van taxi, Uber.

2. Hiába lenne meg a jogosítványom nyáron, a fővárosban akkor sem vezetnék egyedül.

3. Nem hiszem, hogy annak sok értelme van, hogy megszerezzem, de a vezetést magát gyűlöljem és sose akarjak vezetni.

Magát az autózást szeretem, de a vezetéstől teljesen elment a kedvem az oktató miatt.

2016. máj. 3. 17:47
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
51%
Minden rosszindulat nélkül, ha csak a parkolás miatt nem akarsz jogsit akkor egy óriási bal.sz vagy. Csak gyakorlás kérdése. Főleg miután már levizsgáztál két dologból.
2016. máj. 4. 14:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!