Az anyukámmal nagyon sokat vitázunk, pedig csak 11 leszek. Szinte mindenen összekapunk, mit tegyek? Lány 11 (kicsit hosszú)
Ne hagyd magad a bátyádnak!
Ha megint bántani akar, rúgd tökön!!!
Egy igazi harcos nem él vissza az erejével, aki mégis visszaél vele, az egy utolsó senkiházi féreg.
Anyáddal meg ne veszekedj, hanem üljetek le és beszéljétek meg a dolgaitokat.
Ugye a 2 fél testvérem, az apukám első házasságából van. Anyukákat 3 gyereket nevel egyedül, nem 5-öt.
Próbáltam leülni beszélgetni vele. Kibékültünk, de ma mentünk volna a Margit szigetre. Szerintem ez egy tök jó ötlet még minden, csak kiderült hogy a régi osztálytársai is ott lesznek. Ez nekem nem tetszett, mert azt hittem mi fogunk beszélgetni nem ő még az osztálytársai. Úgyhogy nem is mentem. Ők még most indulnak el.
Nem bírom visszatartani a tesóm túl erős hozzám képest. Amikor anyukák ott van inkább csak szekál, de mikor nincs és bemerem tenni a lábamat abba a szobába ahol ő van akkor kikerget.
Holnap lesz anyák napja ezzel egy időben sajnos a majális. Anyukám el akar vinni bennünket oda, de szerintem fontosabb ez az ünnepi mint egy rendezvény úgyhogy inkább abba hagyom mindent holnap ki de fogok kelni az ágyból.
Vissza bírod tartani, ha valamit csinálsz ezek közül:
-Tökön rúgod
-Gyomorszájon ütöd
-Bordán könyöklöd
-Orrba vágod
-Térden rúgod
-Állcsúcson ütöd (KO)
-Megnyomod a vállát felülről
-Kicsavarod a kezét
Szerintem azért egy 13 évest simán kiütsz, néha engem is elég fájdalmasan üt le a hugom (10 éves), pedig én 13 vagyok (mondjuk én lány) és én csak ritkán szekálom.:D
Amúgy meg anyukádnak szólj...vagy gondolom van telefonod (az állandó nagybetűs mondatkezdésből gondolom, azon van hangrögzítő/kamera, vedd fel és mutasd meg anyudnak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!