Szülők! Ti hogy rendeztétek el a gyereknek azt, ha nem akart elmenni a ballagásra?
de az is egy megoldás,hogy bemész, segítesz, majd a felénél hazajössz, mondod,hogy dolgod van, csak ennyi ideig tudtál bent lenni.
kevésbé gáz, mint egyátalán nem menni
Nekem egy ballagásom volt: általános iskolában.
Az ilyen és ehhez hasonló rendezvényeket én mindig feleslegesnek tartottam, s kifejezetten utáltam, mert kellemetlenül éreztem magamat rajtuk.
Anyám tartós beteg volt, apám dolgozott, így rokon nem is tudott volna eljönni. Szerepet játszott még benne, hogy az osztályt utáltam is. Így az érettségizős évfolyam, s a szakmai évfolyam ballagását is kihagytam. Konkrétan semmilyen "hivatalos" problémám nem lett belőle, csak kaptam pár megjegyzést az osztálytársaktól. A tanárokat ez hidegen hagyta.
Ismereteim szerint a ballagás nem tanítási nap, így akár saját felelősségedre is kijelentheted,hogy nem jelensz meg.
"igen ez a képmutató felhajtás elképesztő!"
Pár év múlva röhögni fogsz rajta hogy képes voltál ezen hisztizni mint egy kis ribi. Gondolom nagyon fontos dolgot van otthon abban a 3-4 órában, pár héttel a három hónapos nyári szünet előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!