Szerintetek kérhetek ballagásra egy GoPro Hero 3-at? (74. 000 FT)
Figyelt kérdés
Szerintetek?
(Azért nem kevés pénz..)
2014. jan. 31. 09:42
1/9 anonim válasza:
Hát kérni mindent lehet, tehát kérhetsz, max nem kapod meg.
Azonban ha nagy a család, és sokan mennek a ballagásra, akkor kérj inkább pénzt, és ha összejön rá akkor megveheted magadnak. Vagy kérd meg a rokonokat, hogy dobják össze neked. Akkor nem egyvalakinek terheli a pénztárcáját.
2/9 anonim válasza:
Ez attól is függ, hogy nálatok a család mennyire ünnepli a ballagásokat, mik a szokások. Van akinek rendeznek egy ebédet, és ezen kívül mást nem kap, van akiknél szokás, hogy minden rokon pénzt ad stb. Szerintem kérni kérhetsz, ha pedig nem lesz rá keret a szüleidnek, akkor úgysem fogod megkapni. De ha a rokonok pénzt adnak, abból már lehet, hogy összegyűlik annyi, amennyiből meg tudod venni magadnak. Én egy utazást kaptam a párommal, azaz összegyűlt némi pénz a családtól, a szüleim pedig kipótolták ami hiányzott a nyaraláshoz, tőlük azt kaptam. (ez kb. 50 ezer forint volt, ha jól emlékszem, amit pedig félre tudtam rakni amit a rokonoktól kaptam, 60-70 ezer volt. Nagy a család. :D )
3/9 anonim válasza:
Kérhetsz. Akár toronyórát lánccal is. Attól függ, hogy mennyi pénzetek van, és mit van képed kérni. Ennyi.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2014. jan. 31. 10:30
5/9 anonim válasza:
Ha gazdag a csalad, akkor igen. Ha nem, akkor nekem nem lenne pofam ennyi penzert valami idiotasagot kerni...
6/9 anonim válasza:
Másnak ez a havi fizetése, de persze. Miért is ne kapnál ilyesmit csak azért, mert elvégeztél egy olyan sulit, ami manapság a megélhetési minimumhoz elég!
7/9 anonim válasza:
Amúgy mi az a GoPro Hero 3?
Ha jól áll a család és ezzel a tétellel nem szipolyozod ki őket, akkor igen.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Áh, nincs pofám megkérdezni.. majd csak lesz valami :)
2014. febr. 1. 14:11
9/9 anonim válasza:
én szülinapra kérnék egy silver edition-t. Ballagásra inkább virágot meg egy kis pénzt szokás adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!