Nem szeretem az apámat. Más is van így?
Én is így vagyok. Anyummal nagyon jó a kapcsolatom, bármit elmondhatom neki, de apámmal sz...r. A szüleivel és a hugával viszont jó. Ha vmi baja van(pl. beteg), akkor elvárja, h kiszolgáljam, de ha én vagyok beteg és akarom nézni a tévét, simán átkapcsol, mondván:'Aludjál, ott né!'
Egyfolytában lealáz: 'Nem érsz semmit!', 'Hisztis p...a vagy!', 'Olyan idióta vagy, mint egy tyúk'(az átlagom első félévben 9,88 volt), 'Dagadt vagy!'(37 kg vagyok),stb.
Ha mégis rájön, h a lányának szüksége van egy apára, akk. két percig ölelget, mondja, h milyen szép vagyok, aztán kezdi, a szivatást. Spanyol bajusz, dobja a fa(!!) kefémet az arcomba, stb. 12/L
Én sem szeretem. Mindig csak kiabál velem es mindenért lecsezs. Az ocsemet is néha le szokta b@*zni de 5 percel utana már tök happy vele.persze ha en csinalok valami rosszat akkor 1 hétig kocsog velem. Es ha rossz jegyet kapok akkor megvéd anyával szembe es utana meg cseszeget hogy hoyh lehetek ilyen hülye.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!