Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem szeretem az apámat. Más...

Nem szeretem az apámat. Más is van így?

Figyelt kérdés
Tisztelem és elférünk egymás mellett, de nem érzem vele azt a szoros apa-fiú kapcsolatot. Ő hozza inkább a pénzt a családnak, de ez miatt soha nem volt meg az a kapcsolat. Nem ő tanított meg biciklizni,soha nem is játszott velem, nem segített tanulásban stb. Most hogy növök fel(18) kezd még ridegebb lenni a kapcsolatunk. Egyre többször kapunk össze, számomra "titokzatos" az ő élete.. Ideig gyanús is volt nekem hogy megcsalja édesanyámat. Nem is mondom már neki hogy mi történt velem, mert minek. Félek hogy az ő természetét fogom örökölni.. És azalatt hogy nem szeretem nem azt értem hogy utálom, tisztelem de ez nem egy rendes apa-fiú kapcsolat. Édesanyámmal sokkal jobb a kapcsolatom, mindent elmondhatok neki, de ezt nem is mondom neki inkább, nem akarom hogy rosszabb legyen a helyzet, ne kelljen senkinek se az oldalán állnia. Hamarosan egyetem, elkerülök itthonról. Rémelem érthető a gondom és nemcsak egy önsajnáltató gyereknek tűnök, egyszerűen jól esett ezt leírni. Más is van így?

2016. ápr. 23. 21:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Ne lovald bele magad ebbe az érzésbe. A férfiak sokszor nehezen merik/tudják kinyilvánítani az érzéseiket, különösen, ha a minta, amit hoztak, az is ilyen volt. Ha ő sem kapott bensőséges szeretetet a saját apjától, akkor ez némileg magyarázná a viselkedését. Tudj meg többet róla és az ő gyerekkoráról. Sokszor az ember csak nagyon későn döbben rá, hogy szinte semmit nem tud a szülei gyerekkoráról, azaz a nagyszüleinél folyt családi életről.
2016. ápr. 23. 21:42
 2/5 anonim válasza:
Az apukákkal szerintem mindig nehezebb. Én is anyuval jövök ki jobban, vele mindent meg tudok beszélni. Apukám eléggé hirtelen haragú volt mindig...neki semmit sem mertem elmondani. Bár nálunk a szülő-gyerek viszony eléggé érzelemszegény. Nem ölelnek meg, nem mondják, hogy szeretnek, bíztatni sem bíztatnak...de a hibáinkat egyből felhozzák... 26/l
2016. ápr. 24. 01:02
 3/5 anonim válasza:

Én is így vagyok. Anyummal nagyon jó a kapcsolatom, bármit elmondhatom neki, de apámmal sz...r. A szüleivel és a hugával viszont jó. Ha vmi baja van(pl. beteg), akkor elvárja, h kiszolgáljam, de ha én vagyok beteg és akarom nézni a tévét, simán átkapcsol, mondván:'Aludjál, ott né!'

Egyfolytában lealáz: 'Nem érsz semmit!', 'Hisztis p...a vagy!', 'Olyan idióta vagy, mint egy tyúk'(az átlagom első félévben 9,88 volt), 'Dagadt vagy!'(37 kg vagyok),stb.

Ha mégis rájön, h a lányának szüksége van egy apára, akk. két percig ölelget, mondja, h milyen szép vagyok, aztán kezdi, a szivatást. Spanyol bajusz, dobja a fa(!!) kefémet az arcomba, stb. 12/L

2016. ápr. 24. 07:04
 4/5 anonim ***** válasza:
sok apa se nagyon rajong a kamasz kölkéért...pláne ebben a korban. Sorry
2016. ápr. 25. 03:05
 5/5 anonim válasza:

Én sem szeretem. Mindig csak kiabál velem es mindenért lecsezs. Az ocsemet is néha le szokta b@*zni de 5 percel utana már tök happy vele.persze ha en csinalok valami rosszat akkor 1 hétig kocsog velem. Es ha rossz jegyet kapok akkor megvéd anyával szembe es utana meg cseszeget hogy hoyh lehetek ilyen hülye.

14/L

2016. ápr. 28. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!