Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért mondhatja ezt szerintetek?

Miért mondhatja ezt szerintetek?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, a barátommal régóta(2 év)együtt vagyok, ő pont egyidős velem. Sokszor alszik nálunk(nála hely szűke miatt nem nagyon lehet, mert a nagyszülei is ott élnek). A "sok" együtt alvást olyan havi 2-nek képzeljétek. Anyukám a héten közölte velem, hogy nem szeretné ha minden héten ittaludna. De ennyi, semmi indoklás. Tudom, hogy nincs oda a barátomért(amire oka nincs, ezt sem értem..)de hogy ez is zavarja, ha nálunk alszik? Amikor mégis én megyek át, és reggel megyek csak haza, az nem zavarja.. Szerintetek miért mondja ezt? Veletek volt már hasonló?(normális válaszokat várok!)

2016. ápr. 18. 16:42
 1/7 anonim ***** válasza:
36%
igen volt, gondolom nem szeretne egy qvázi idegent kerülgetni a lakásában.
2016. ápr. 18. 16:50
 2/7 anonim ***** válasza:
10%
Megértem anyudat. Szerintem nem jó, ha egy fiú sokszor alszik ott. Akkor kevesebbre fog tartani téged a fiú. Szerintem fogadd el, vagy vedd rá, hogy havonta egyszer találkozzatok, ha nagyon nem jó a kèthavonta ottalvás. Később úgyis összeköltöztök.
2016. ápr. 18. 16:51
 3/7 anonim ***** válasza:
25%
Elszeretne tőlteni anyukád egy jó hétvéget,de ha mindig ott van nálatok valaki akkor ez nem müködik.
2016. ápr. 18. 16:57
 4/7 anonim ***** válasza:
84%
Neked az jó ha ott a fiúd, de hidd el hogy munka után a saját otthonában nem olyan élmény egy idegent kerülgetni. Elvileg ugyanúgy folyik az élet, de mégsem. Nem úgy megy a saját fürdőszobájába, wc-jébe ahogy akkor van amikor magatok közt vagytok. Anyaként elvileg nem kell semmi extrát csinálni a konyhában, de ott van az érzés hogy mit szeret és mit nem a vendég, Ha van tegnapról főzve vacsi, lehet hogy a vendégnek már nem tenné elé, hanem nekiáll főzni valami mást. Ilyesmikre gondolj! Kb. úgy képzeld el, mintha az egyik rokonotok, mondjuk anyukád vagy apukád testvére időnként ott aludna nálatok. Igaz hogy nem a te ágyadban, igaz hogy még rokon is, de a konfortérzeted a saját otthonodban teljesen más amikor ott van. Ha fáradt vagy a munkából hazajövet, még nehezebb mindezt tolerálni.
2016. ápr. 18. 17:20
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat, így érthető. Csak ezt elmondhatta volna, és akkor nem agyalok. De valószínű ez az oka.
2016. ápr. 18. 17:27
 6/7 anonim ***** válasza:
90%

És miért nem kérdezed meg tőle, hogy mért nem szeretné, hogy ott aludjon, vagy mi a gondja egyáltalán vele? Nem írtad, hogy erre mit válaszolt, azért feltételezem, hogy meg se kérdezted.

Egyik ismerősömnél volt hasonló, bár szélsőségesebb helyzet, amikor is a lány apja nem engedte, hogy a fiú egyáltalán náluk aludjon, pedig a felek már 20 fölött voltak. Egyszerűen az apuka kijelentette, hogy az ő házában nem alszik idegen férfi.

De tényleg igaza lehet az előző válaszolónak az indokokban. Nálunk anyukám csak hétvégente főz, mert hét közben dolgozik, de így is vita van abból mindig, hogy mi legyen az ebéd. Hát ha még plusz egy ember lenne itt, akinek az ízlését figyelembe kell venni...

2016. ápr. 18. 18:42
 7/7 anonim ***** válasza:
90%

én se akarnám minden hét végén kerülgetni a szabad napomon

és pénzbe is kerül ha ott van

eszik, használja a wc papirt a vízet, az áramot...

a szülökel szemben úgy fer hogy egyik héten itt a másikon ott

2016. ápr. 18. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!