Hogyan mondjam el anyukámnak hogy sátánista vagyok?
Anyukámmal élek együtt és ő keresztény én pedig sátánista?
Attól félek hogy kitagad ha megmondom
Segítsetek kérlek :(
Köszönöm szépen minden kedves válaszolónak (a nem kedvesek pedig telibe le*********k a méretes f******t)!
Már elmondtam neki. Mondhatom nem ugrált örömében de legalább nem "tagadott ki".
Az a lényeg hogy olyan sátánista vagyok aki nem olyan hogy: Sátán hatalmánál fogva feláldozlak így, meg Sátán hatalmánál fogva kibelezlek úgy, hanem olyan hogy hiszek Sátánban és ennyi.(És néha meghívom teára XD) Bocs a viccért.
Mondjuk érdekes lenne, ha pont anyuka tagadna ki, aki szintén egy megfoghatatlan dologban hisz.
Könnyebb egy képzeletbeli valakiben hinni, mint a való világban élni.
Mellesleg kisgyerek vagy még ahhoz, hogy ilyen csúnyán beszélj. Nem félsz, hogy anyukád eldádáz?
Utolsónak
Nem divatból vagyok az hanem azért mert nem hiszek istenben.
Mit tett isten hogy hinnem kéne benne? Bizonyította a létezését?
Hiába imádkoztam olyan sokat és mondtam el a kívánságaimat istennek, mert nem létezik.
Magadba szállhatnál hogy trollkodsz itt a neten de ha kont a valóságban trollkodnál akkor úgy szé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!