Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan mondjam el anyukámnak...

Hogyan mondjam el anyukámnak hogy sátánista vagyok?

Figyelt kérdés

Anyukámmal élek együtt és ő keresztény én pedig sátánista?

Attól félek hogy kitagad ha megmondom

Segítsetek kérlek :(

2016. ápr. 17. 22:37
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
78%
Vágd ki a szívét, ebből érteni fog.
2016. ápr. 18. 12:19
 22/32 anonim ***** válasza:
84%
Egyetértek, az a minimum, hogy rituálisan feláldozod. Sátánistaként nem tűrhetsz meg keresztényeket a házban.
2016. ápr. 18. 13:54
 23/32 anonim ***** válasza:
96%
szakadok a rohogéstol :DDD
2016. ápr. 18. 14:46
 24/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen minden kedves válaszolónak (a nem kedvesek pedig telibe le*********k a méretes f******t)!

Már elmondtam neki. Mondhatom nem ugrált örömében de legalább nem "tagadott ki".

Az a lényeg hogy olyan sátánista vagyok aki nem olyan hogy: Sátán hatalmánál fogva feláldozlak így, meg Sátán hatalmánál fogva kibelezlek úgy, hanem olyan hogy hiszek Sátánban és ennyi.(És néha meghívom teára XD) Bocs a viccért.

2016. ápr. 23. 23:04
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
A keresztények is hisznek a Sátánban, sőt, ők találták ki.
2016. ápr. 23. 23:38
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem sátánista vagy, hanem egy orbitális paraszt.
2016. ápr. 24. 06:55
 27/32 anonim ***** válasza:
41%

Mondjuk érdekes lenne, ha pont anyuka tagadna ki, aki szintén egy megfoghatatlan dologban hisz.

Könnyebb egy képzeletbeli valakiben hinni, mint a való világban élni.

Mellesleg kisgyerek vagy még ahhoz, hogy ilyen csúnyán beszélj. Nem félsz, hogy anyukád eldádáz?

2016. ápr. 24. 08:07
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
tipikus "divat" sátánista...
2016. jún. 30. 20:59
 29/32 A kérdező kommentje:

Utolsónak

Nem divatból vagyok az hanem azért mert nem hiszek istenben.

Mit tett isten hogy hinnem kéne benne? Bizonyította a létezését?

Hiába imádkoztam olyan sokat és mondtam el a kívánságaimat istennek, mert nem létezik.

Magadba szállhatnál hogy trollkodsz itt a neten de ha kont a valóságban trollkodnál akkor úgy szé

2016. szept. 5. 15:52
 30/32 A kérdező kommentje:
Tb*sznák a fejed hogy egy hétig infúzión kapnád a bundáskenyeret.inkább keress magadnak egy életet vagy menj pokemongozni. Az összes értelmes válaszolonak koszi
2016. szept. 5. 15:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!