Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan mondjam el anyukámnak...

Hogyan mondjam el anyukámnak hogy sátánista vagyok?

Figyelt kérdés

Anyukámmal élek együtt és ő keresztény én pedig sátánista?

Attól félek hogy kitagad ha megmondom

Segítsetek kérlek :(

2016. ápr. 17. 22:37
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
51%
A sátánisták általában nem kinövik, hanem tanulnak és olvasnak, tudást szereznek, ezzel belátják korábbi tanulatlanságukat.
2016. ápr. 17. 23:38
 12/32 anonim ***** válasza:
93%
Vállalom a 0%-ot, de sírva röhögök ezen a kérdésen (ha kamu, akkor is): a kva kemény, kegyetlen sátánista picsogásán, hogy mit szól az anyukája :D :D
2016. ápr. 18. 00:05
 13/32 anonim ***** válasza:
21%

En neg rajtad rohogok, 13-as. Fingod nincs arrol, milyen a valodi satanizmus. Ez egy szerencsetlen nevvalasztas volt, de a satanistak nem hisznek a Satanban sem peldaul. Az elvakult keresztenyseg ellenpolusakent jott letre, mintegy lazadaskent. Javaslom a satanista biblia olvasasat, hatha muvelodsz egy kicsit.

(Nem vagyik satanista, csak szerencsemre erdeklodo es nyitott termeszetu.)

23L

2016. ápr. 18. 00:24
 14/32 anonim ***** válasza:
90%
Jól le lettem oltva :(
2016. ápr. 18. 00:38
 15/32 anonim ***** válasza:
17%
Remélem jól kitagad. Meg is érdemelnéd. Valami nagyon félrecsúszhatott a nevelésedben.
2016. ápr. 18. 01:25
 16/32 anonim ***** válasza:
24%

#14 vagyok. Szerintem a kerdezo sem tudja, mirol beszel, mert akkor nem felne elmondani az anyukajanak (lehet, hogy valami modern, szelsoseges-szuzfelaldozos-kriptagyalazos sztorit vall a sajat egyhazanak), vagy az anyuka olyan elvakult, hogy a vallasi kulonbozosegek miatt kepes lenne kitagadni a fiat.

Egyik vezio sem tetszik :(

23L

2016. ápr. 18. 05:30
 17/32 anonim ***** válasza:
63%

Viberen, Facebookon, ahogy kényelmesebb. Vagy kemény sátánistakent bemész a szobádba, bezárod az ajtót és a kulcslyukon keresztül mondod el.

Mellesleg nem lenne jobb barátokat szerezni, mert kézzelfoghatatlan dolgokban hinni?

Úgy látod anyukád sokat er a vallásával?

2016. ápr. 18. 07:40
 18/32 anonim ***** válasza:
96%
Fogadd együttérzésem... Rémes lehet, amikor felvállalod az igazi éned, hogy kemény, rideg, az egész világgal dacoló könyörtelen sátánista vagy, otthon meg titkolni kell, mert anyukád lecseszne... Pocsék lehet :(
2016. ápr. 18. 09:10
 19/32 anonim ***** válasza:

Kérdező, sehogy, de jó lenne, ha kilépnél, mert némely szekta nagyon... drasztikus, és radikális eszközökhöz folyamodik, mikor már benne vagy.

Unokanővérem és a barátnőm is tagjai voltak hasonló szektának, aztán alig tudtak kijönni belőle - zsarolás, fenyegetés, barátnőmet megszúrták... Jó lenne, ha még most, az elején dobbantanál tőlük, mert utána nem biztos, hogy engednek.

Ezzel nem azt mondom, hogy minden szekta ilyen, de bizony akadnak, amit te nem láthatsz előre, mert még gyerek vagy.

2016. ápr. 18. 10:11
 20/32 anonim ***** válasza:
ne stresszeld szegényt ezzel, úgyis kinövöd.
2016. ápr. 18. 10:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!