Hogyan mondjam el anyukámnak hogy sátánista vagyok?
Anyukámmal élek együtt és ő keresztény én pedig sátánista?
Attól félek hogy kitagad ha megmondom
Segítsetek kérlek :(
En neg rajtad rohogok, 13-as. Fingod nincs arrol, milyen a valodi satanizmus. Ez egy szerencsetlen nevvalasztas volt, de a satanistak nem hisznek a Satanban sem peldaul. Az elvakult keresztenyseg ellenpolusakent jott letre, mintegy lazadaskent. Javaslom a satanista biblia olvasasat, hatha muvelodsz egy kicsit.
(Nem vagyik satanista, csak szerencsemre erdeklodo es nyitott termeszetu.)
23L
#14 vagyok. Szerintem a kerdezo sem tudja, mirol beszel, mert akkor nem felne elmondani az anyukajanak (lehet, hogy valami modern, szelsoseges-szuzfelaldozos-kriptagyalazos sztorit vall a sajat egyhazanak), vagy az anyuka olyan elvakult, hogy a vallasi kulonbozosegek miatt kepes lenne kitagadni a fiat.
Egyik vezio sem tetszik :(
23L
Viberen, Facebookon, ahogy kényelmesebb. Vagy kemény sátánistakent bemész a szobádba, bezárod az ajtót és a kulcslyukon keresztül mondod el.
Mellesleg nem lenne jobb barátokat szerezni, mert kézzelfoghatatlan dolgokban hinni?
Úgy látod anyukád sokat er a vallásával?
Kérdező, sehogy, de jó lenne, ha kilépnél, mert némely szekta nagyon... drasztikus, és radikális eszközökhöz folyamodik, mikor már benne vagy.
Unokanővérem és a barátnőm is tagjai voltak hasonló szektának, aztán alig tudtak kijönni belőle - zsarolás, fenyegetés, barátnőmet megszúrták... Jó lenne, ha még most, az elején dobbantanál tőlük, mert utána nem biztos, hogy engednek.
Ezzel nem azt mondom, hogy minden szekta ilyen, de bizony akadnak, amit te nem láthatsz előre, mert még gyerek vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!