Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anya nem engedne el egy...

Anya nem engedne el egy koncertre. Nagyon bánt. Jogos?

Figyelt kérdés

A nyáron szeretnék elmenni 4 barátnőmmel egy koncertre. Amikor megkérdeztem anyát azt mondta, hogy még gondolkozik rajta. Tegnap, már azt mondta, hogy nem engedne el. És amikor megkérdeztem azt mondta, azért, mert féltene. De én most valamiért úgy érzem nem bízik bennem annyira, hogy elengedjen mert úgy gondolja valami butaságot csinálnék, mármint igazából mindig félteni fog nem?

13/l

2016. ápr. 14. 22:46
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Két- három év múlva szerintem középiskolába való tanulás mellett nem igazán fogok ilyenekre járni.
2016. ápr. 15. 10:52
 12/15 gnoomage ***** válasza:
Wáó, igazi éltanuló lehetsz, kár h 9. végén rájössz hogy ez tökéletesen nem így lesz ;)
2016. ápr. 15. 16:18
 13/15 A kérdező kommentje:
Hát igazából remélem egy kicsit, mert az általánosban már 7 éve suli, edzés, tanulás és elment a nap.
2016. ápr. 15. 18:00
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
A középiskolában többet kell tanulni de ez nyáron mindegy
2016. ápr. 15. 23:14
 15/15 anonim ***** válasza:

"Két- három év múlva szerintem középiskolába való tanulás mellett nem igazán fogok ilyenekre járni."

Na ezt sem hallottam még, 13 évesen kapuzárási pánik :D

2016. ápr. 16. 00:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!