Hogyha anya engedte, hogy ott aludjak, akkor azt is engedné, hogy ő itt aludjon?
Távkapcs. , 18N 24F
Eddig 1x aludt itt, de csak kifejezetten a nővérem ágyán ami közvetlen mellettem volt...
Most engedte végre, hogy nála aludjak. Hogyha legközelebb jönne a párom és úgy adódna, logikus lenne, hogy már itt aludhatna, vagy kénytelen lenne szállózni?
Ezt miért nem tőle kérdezed meg? :D
Az én szüleim azért nem nagyon engedték, hogy a barátom nálunk aludjon, mert zavarta őket, hogy egy idegen pasi mászkál a házukban. Az nem zavarta őket, ha én mászkáltam az idegen pasi házában.
Én sem venném szívesen, hogy egy idegen itt lakjon nálunk, akár csak néhány napra is. Kerülgetni kell, használja a fürdőszobát, ha itt alszik, akkor itt is reggelizik stb.
Ha a lányom vőlegénye lenne, az más kategória.
Elsö válaszoló: "ennyi idősen nehogy már anyukád mondja meg, hogy ki aludjon nálad"
Ha a kérdezö a SAJÁT lakásában él, akkor tényleg az alszik nála, aki neki tetszik.
VIszont ha a szülei lakásában, akkor a szülök döntik el, hoyg ki alhat az ö lakásukban és nem a gyerek, még abban az esetben sem, ha a gyerek akár 30 éves.
Nem feltétlen, sok szülö nem szívesen veszi, ha más valaki ott alszik náluk, föként ha kis lakásról van szó.
A helyedben egyszerüen megkérdeznem, hogy mit szól anyukád, ha nemet mond, akkor minden hiszti meg kiabálás nélkül megkérdezheted, hogy miért, a fiú ellen van kifogása, az ellen, hogy egy fiú alszik nálatok, vagy egyáltalán azzal a ténnyel, hogy valaki ott alszik, aki nem családtag.
A választól függöen esetleg megéri érveléssel próbálkozni, de ha második nekifutásra is a nem mellett marad, kakor jobb, ha elfogadod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!