Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Sokan nézzétek meg! Hogy...

Sokan nézzétek meg! Hogy vegyem rá a konzervatív anyukám, ha eddig nem engedte?

Figyelt kérdés

Anya konzervatív. Nem lehet fültágító, tetoválás, piercing, de még egy plusz (2.) fülbevaló sem a fülemben. Ez a gond.

De szeretnék még egy lyukat, de nem merem titokban, mert kiszúrta a tágeszt és a köldök piercinget is (mert engedély nélkül csináltam)

De egyik sincs már meg, de szeretnék +1 fülbevalót. Ha ezt nem engedi meg visszatéérek a tágeszre.

Mit kellene csinálnom, hogy megengedje, és ne azt gondolja, hogy olyan csak a "barbároknak" van. Én tudom, hogy ez nem igaz, de ő nem érti meg.

Szóval mit kellene csinálnom? Vagy mivel kellene rávennem? Mi lenne az a szöveg amitől tutira megengedné?

Kérlek segítsetek, minden választ elfogadok!!

2012. ápr. 14. 16:11
 1/8 anonim ***** válasza:
Megnéztem.
2012. ápr. 14. 16:18
 2/8 anonim ***** válasza:
54%
MÁr nem azért, de attól nem lesz az anyukád konzervatív, ha nem engedi, hogy szerszámosládát csinálj a testedből. Ezeket pl. én sem engedném, max. a második fülbevaló elmegy, ha igényes.
2012. ápr. 14. 16:19
 3/8 anonim ***** válasza:
45%

Ne akarj már bennszülöttnek kinézni, gusztustalan :S

Én sem szeretném ha a gyerekemnek ezek lennének a legnagyobb álmai...Várd meg, amíg betöltöd a 18-at, addigra talán megjön az eszed.

2012. ápr. 14. 16:20
 4/8 anonim ***** válasza:
63%
Hogy kéne rávenni téged, hogy ne akarj magadból bazári majmot csinálni?
2012. ápr. 14. 16:41
 5/8 anonim ***** válasza:
9%
Ennek semmi köze ahhoz, hogy konzervatív-e vagy sem. Inkább ahhoz, hogy normális-e, és úgy néz ki, hogy igen. Tényleg felejtsd el, majd kinövöd, csak addigra meg hogy fog kinézni a füled meg a hasad telelyuggatva.
2012. ápr. 14. 16:58
 6/8 szkii ***** válasza:
Hány éves vagy?
2012. ápr. 14. 17:10
 7/8 anonim ***** válasza:
9%

A köldök pc egészségügyi okokból lehet gázos, viszont a fültágító esztétikai okból problémás. Nem tudom hány éves vagy, s milyen korszakodat éled, de valószínű, hogy később megbánod, ha megcsináltatod. Több ismerősöm is van, aki nagy lázadókorszaka közepette fültágítót csináltatott. Az egyik lány időben kivette, így összenőtt még a lyuk, de megmaradt a nyoma, ami elég csúnya. Egy másik barátnőm viszont kicsit később vette ki, így neki nem nőtt össze teljesen. De sajnos egy másik barátnőmnek nem is fog, neki össze kell majd varrni.

Oké, hogy most tetszik meg minden, de gondolj bele, hogy felnőtt korodban hogy fognak komolyan venni téged, ha így nézel ki? A fültágító nyomát pedig teljesen eltüntetni nem is lehet.

Tehát érthető, hogy anyukád nem engedi ezt a kettőt.

A fülbevalóval viszont szerintem nincs gond. Az, hogy ha nem tetszik később ki tudod venni, nem olyan feltűnő, és idővel be is forr.

Szerintem ülj le anyukáddal beszélgetni és próbálj meg komprommiszumot kötni vele. Előtte természetesen kérj elnézést a korábbi engedély nélküli pc és tágesz mmiatt. Talán megoldás lehet, ha megígéred, hogy nem lesz többször olyan, hogy engedély nékül csinálsz ilyesmit és hogy beéred egy lyukkal.

2012. ápr. 14. 17:15
 8/8 anonim ***** válasza:
2012. ápr. 14. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!