Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért konzervatív, ha egy...

Miért konzervatív, ha egy férfi nem hord nyitott lábbelit?

Figyelt kérdés
Nem tudnám elképzelni magamat az utcán papucsban vagy szandálban, mert úgy érezném magam, mint aki nem öltözött fel és úgy megy ki. Amúgy nagyon modern vagyok, az öltözködésben is. Nem trendi, hanem modern, haladó, nyitott az újdonságokra. A papucs meg a szandál egyszerűen nem tetszik, nem az egyéniségemnek való. De miért kaptam meg ezért azt, hogy konzervatív lennék?
2011. ápr. 29. 12:32
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
58%

Mert sok a h.ülye ember.

Én elfogadom, ha valaki nem hord nyitott papucsot vagy szandált.

ez nem konzervatívság kérdése, hanem stílus kérdése. Neked nem tetszik kész, ha nem képesek felfogni akkor ne is idegesítsd magad miattuk, mert nem érdemes. Az ilyen emberre kár energiát elpocsékolni:P.

2011. ápr. 29. 12:38
 2/16 anonim ***** válasza:
Ha nem szereted, hát ne hordd. Nekem kicsit fura, de ha így érzed jól magad, ne vedd fel.
2011. ápr. 29. 13:06
 3/16 anonim ***** válasza:
68%
Nagyon helyes. Szerintem egy pasi ne is hordjon papucsot utcán, de szandált se. Sok a begyöpült, igénytelen ember, azért. Nem vagy az, nyugi.
2011. ápr. 29. 13:07
 4/16 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem rendkívül férfiatlan a szandál, papucs az erősebbik nem képviselőin.

Olyan férfi, aki ad magára, nem visel olyat.

N/33

2011. ápr. 29. 13:19
 5/16 anonim ***** válasza:

szerintem meg épp a szandál, papucs, egyéb nyitott lábbeli a konzervatív férfiakon

lehet normális nyári cipőket kapni, amik nem nevetségesek

20L

2011. ápr. 29. 13:37
 6/16 anonim ***** válasza:
2011. ápr. 29. 17:14
 7/16 A kérdező kommentje:
Témarokon, de nem ugyanaz a kérdés. Előbb figyelmesen olvass, utána ítélj!
2011. ápr. 29. 17:23
 8/16 anonim ***** válasza:
Szerintem az a konzervatív, aki hord. Bár nekem sem tetszik ha látszik a lábfeje a férfinak.
2011. ápr. 29. 18:32
 9/16 anonim ***** válasza:

Aki papucsot hord az konzervatív??:)))))

Kérdező, modern vagy öltözködésben? Mit értesz ez alatt?

Az meg, hogy megkaptad, hogy konzervatív vagy, mert nem hordasz papucsot... Hát lehet benne valami. Nekem a papucsellenességről rögtön a a szintén konzervtív nagyapám ugrik be, ő se venne fel papucsot.:)

2011. ápr. 29. 20:23
 10/16 A kérdező kommentje:
Én nem állítottam, hogy az lenne konzervatív, aki papucsot hord. De azzal sem értek egyet, hogy önmagában attól lenne valaki konzervatív, hogy nem tetszenek neki a papucsok.
2011. ápr. 29. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!