Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért konzervatív, ha egy...

Miért konzervatív, ha egy férfi nem hord nyitott lábbelit?

Figyelt kérdés
Nem tudnám elképzelni magamat az utcán papucsban vagy szandálban, mert úgy érezném magam, mint aki nem öltözött fel és úgy megy ki. Amúgy nagyon modern vagyok, az öltözködésben is. Nem trendi, hanem modern, haladó, nyitott az újdonságokra. A papucs meg a szandál egyszerűen nem tetszik, nem az egyéniségemnek való. De miért kaptam meg ezért azt, hogy konzervatív lennék?
2011. ápr. 29. 12:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Igaz, nem feltétlenül jelenti azt, de gyanús!

Nem árulod el, milyen az a modern öltözködés?:)

2011. ápr. 29. 22:15
 12/16 A kérdező kommentje:
Hát ha ez ennyire fontos itt ehhez a kérdéshez, akkor igyekszem kifejteni: modern öltözködés alatt értettem, hogy nem konzervatív. Nálam a konzervatív külső a "pénzügyi elegancia" azaz az öltöny, élére vasalt nadrág, nyakkendő, szigorúan betűrt ing, stb. A saját modernitásom pedig az, hogy nyitott vagyok minden újdonságra ami tetszik(!!!), nem járok öltönyösen, kívülhordós inget felveszek farmerrel vagy pl szeretem a színeket is belevinni a férfias ruhatáramba, sőt, bizonyos értelemben figyelem a divatot, de sosem volt elérendő cél a trendiség. Nem is kizáró ok, de nem cél. Ugyanakkor bármennyire is tartson a "fősodor" vagánynak, modernnek, trendinek, divatosnak valamit, az kizárt, hogy kritika nélkül felvegyem, ha amúgy nem tetszik és nem érezném jól magamat benne.
2011. ápr. 29. 22:25
 13/16 anonim ***** válasza:
Na.. így persze ténylegesen nem tudom megállapítani, de még mindig az az érzésem, hogy kicsit konzervatív vagy. Nem nagyon, csak annyira mint a magyar 40 körüli férfiak 90%-a. Amúgy ez nem baj.:)
2011. ápr. 29. 22:53
 14/16 A kérdező kommentje:

Nos kedves szakértő barátom! :)

Akkor hadd kérlek fel arra, hogy inkább Te foglalj állást, hogy a Te olvasatodban mi számít konzervatívnak illetve modernnek öltözködési fronton.

(Nem fikából, hanem kíváncsivá tettél)

2011. ápr. 30. 06:03
 15/16 anonim ***** válasza:

Én lány vagyok, és én is így gondolkoztam, amíg nem kaptam egy tanga papucsot (lábujj közé megy egy be a pánt). Kipróbáltam, nehogy megsértődjön az ajándékozó fél és meglepődve tapasztaltam, hogy isteni érzés!

A lábamat kellemesen simogatta a lágy szellő, és nem sült rám a cipő, felszabadult a lábam.

Próbáltad amúgy már valamelyiket? Érdemes lenne, mert a lábad szó szerint visítani fog örömében, annyira jó érzés.

(amúgy szerintem semmi köze konzervatívságnak a papucs nem hordáshoz)

2011. ápr. 30. 11:27
 16/16 anonim ***** válasza:

A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:53

Akkor kedves 79%-os. Fogalmam sincs neked milyen a stílusod, vagy, hogy mit szeretsz öltözködésben. De kérlek szépen, vedd majd egyszer fel azt a ruhát, vagy esetleg cipőt, vagy csináld meg úgy a hajad úgy ahogy TE NEM SZERETED, ahogy neked nem áll jól, vagy szimplán nem tartozik a stílusod közé! Így már érthető? MI azon a konzervatív, ha valakinek NEM TETSZIk a szandál vagy papucs? Ez inkább ízlése kérdése.

2011. ápr. 30. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!