Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyha anya engedte, hogy ott...

Hogyha anya engedte, hogy ott aludjak, akkor azt is engedné, hogy ő itt aludjon?

Figyelt kérdés

Távkapcs. , 18N 24F

Eddig 1x aludt itt, de csak kifejezetten a nővérem ágyán ami közvetlen mellettem volt...

Most engedte végre, hogy nála aludjak. Hogyha legközelebb jönne a párom és úgy adódna, logikus lenne, hogy már itt aludhatna, vagy kénytelen lenne szállózni?

2015. jan. 4. 20:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Sajnos nem biztos legalább annyi bunkó szülő van mint kommentelő.
2015. jan. 4. 21:43
 12/13 anonim ***** válasza:

Szinte az anyád lehetnék, de 17 évesen simán aludhatott nálam a barátom. Felnőtt nő lennél, vagy mi.

Esetleg nem lehet, hogy azért nem akarja, mert kicsi a lakásotok, és kellemetlenül érezné magát? Mert mondjuk szexelős hangokat nyilván nem akar hallani :)

2015. jan. 4. 22:22
 13/13 A kérdező kommentje:

Családi házunk van kicsinek nem mondanám. Optimálisabb indok talán az lenne, hogy nem nagyon kedvelte még az elején, aztán végül is csak-csak beszélgettek.

Nővéremnek párja kb. ekkor tájt már itt aludt nálunk, ha még többnyire titokban is... (aminek én voltam a hallgatója, tanuja)

Most a szex az más dolog :) Amikor itt aludt 1x, akkor is átmásztam hozzá...

2015. jan. 5. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!