Mik a jelei a családon belüli molesztálásnak?
Nézegettem a neten, de nemigen találtam releváns infót.
Szélesebb családi körömben van egy sejtésem egy apáról, hogy molesztálja 4 éves kislányát. Ez egy elég durva vád, és képtelen vagyok elhinni, hogy ilyen létezik, de a jelek talán arra utalnak.
Valakinek van tapasztalata esetleg ezzel kapcsolatban? Miről lehet felismerni kívülállóként?
Miért pont molesztálás?
Egyébként fel semtudom fogni , hogy ezt hogy lehet észrevenni. Én is magam jöttem rá idősebben , hogy az nem normális , hogy a szomszéd idősebb csaj fogdosta a pö-cs-ömet 7-10 évesen.
Szerintem amíg nincs konkrét bizonyíték..addig ne kezdj el vádaskodni, mert ez tényleg tönkretehet egy életet...sőt nem is egyet.
Nézd meg ezt: www.beszeljrola.hu
Van kapcsolat is. Kérdezhetsz, válaszolnak. Teljesen anonim. Ilyet nem lehet annyiban hagyni, ha csak sejtéseid is vannak.Ki kell járni, meg kell bizonyosodni. Ne feledd! Cinkosok közt, bűnös, aki néma! Olvass el egy két történetet is. Én nem tudtam sírás nélkül olvasni. Ez egy igen tabu téma sajnos az emberek között, mert azt mondják, nincs közöm hozzá. De igen, van! Főleg, ha családban van. Aki csinálja, az is beteg, de sokkal betegebb lesz, aki átéli. Soha nem lesz normális ember belőle. Ne hagyd annyiban.
A gond ott kezdődik, hogy a szülők nem alszanak együtt...
Ez már nem normális!!!!
Egyébként sok molesztálás kezdődik így, hogy anya "megvonja" a szexet, és így akár játék, akár ölébe ülés, fészkelődés között támad apukában fel a vágy.
Egyébként a gyerek megváltozott viselkedése mindenképp utal valamire, nem biztos, hogy molesztálás, de valami van..., ami nem jó neki!!
Szóban és direkt nem fogja elmondani, kicsi hozzá. Játékban, játék közben... Ülljön le anyával és bábozzák el az esti alvást... (de egyébként egy ügyes ovónő, pszichológus alkalmasabb erre) Egy molesztáló idomítja a gyereket, hogy ez a mi titkunk, vagy anya nem fog szeretni, ha ezt elmondod... kapsz ezt vagy, azt, de ez titok... Ezért jobb a szakember....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!