Ti engednétek a gyereketeket motorozni?
"'saját pénze jogsira'
Akinek van saját pénze,az már nem a "gyerek" kategória:D"
Így van. Vagyis nem engedném.
Szerintem attól még ugyanúgy a gyereked, ha van saját pénze/felnőtt. :)
Magamat ismerve nem gondolom, hogy felelőtlen lennék amúgy. Szerintetek hogy beszélhetném rá őket, hogy motorozhassak?
ma 16:51
Miért lenne felelőtlen az anyám? Attól, hogy motorozik, versenyezik még nem kell azt gondolni, hogy tuti valami baja lesz. Ezzel az erővel mindenki felelőtlen mert kilép a lakásból, ahol bármikor elütheti egy autó vagy a fejére eshet egy tégla. Mellesleg van családom, van apám, nevelőapám, nagynénéim, nagybátyáim- Anyum meg nagyon jól motorozik, hiszen 19 éves kora óta csinálja, eddig volt balesete.
A bátyám is odavan a gyorsasági motorokért mint anyu, ő szokott is motorozni. Én inkább a nevelőapám motorozását díjazom, bár én még nem motorozhatok. Apum szokott vinni a motorral. Az ő gépe nem a gyorsaságra megy. Szeretném majd letenni a jogsit én is, de amíg nincs addig csakis a nevelőapám fuvarozhat.
kimaradt.
19 éves kora óta motorozik de eddig soha nem volt balesete...
"Miért lenne felelőtlen az anyám? Attól, hogy motorozik, versenyezik még nem kell azt gondolni, hogy tuti valami baja lesz. Ezzel az erővel mindenki felelőtlen mert kilép a lakásból, ahol bármikor elütheti egy autó vagy a fejére eshet egy tégla. Mellesleg van családom, van apám, nevelőapám, nagynénéim, nagybátyáim- Anyum meg nagyon jól motorozik, hiszen 19 éves kora óta csinálja, eddig volt balesete.
A bátyám is odavan a gyorsasági motorokért mint anyu, ő szokott is motorozni. Én inkább a nevelőapám motorozását díjazom, bár én még nem motorozhatok."
Na most felsoroltad az összes családtagot,akik szintén életveszélynek teszik ki magukat:D
Remek:D
Persze bárkivel történhet bármi,de ha magunknak keressük a veszélyt az nem ugyanaz!!!
Ha az embernek nincs gyereke,azt csinál,amit akar az életével.De így felelőtlenség.
Mellesleg miből gondolod,hogy a nagynénidnek vagy nagybácsidnak minden álma,hogy téged felneveljen?
Lehet nekik sem tetszik,hogy anyukád gyorsul....
Ez is elég önző felfogás,hogy "nem számít mi történik velem,majd a testvéreim max felneveli".
"Szerintem attól még ugyanúgy a gyereked, ha van saját pénze/felnőtt."
Persze,de a felnőtt gyerekemnek már nem tilthatok meg semmit,még egy fiatalkorúnak igen.
És én bizony nem engedném,amíg csak jogom van meg nem engedni.
Ja,és ez független attól,hogy lány vagy vagy fiú.
Akkor sem engedném:)
Szabad megkérdeznem, hogy miért? A túl nagy kockázat miatt?
Szerintem engem már csak azért sem engednek, mert eddig mindenhová ők furikáztak és gondolom kezdik érezni, hogy növök fel..vagy ilyenek.
Ez az egyéni véleményem.
Általában olyan emberek keresik maguknak a veszélyt,akik egészségesek,és ezt nem tudják értékelni.
Én már voltam olyan élethelyzetben és láttam másokat is,akik nem saját hibájuk miatt kerültek kilátástalan helyzetbe.
Ezért vélekedek így az ilyen emberekről,akik tudatosan keresik a veszélyt.
Nagy eséllyel a szüleid is(habár maguk is hasonlót csinálnak,így mondjuk nem tehetnének nekem szemrehányást,amiért te is ezt akarod csinálni) is úgy vélik,hogy még fiatal vagy ehhez a dologhoz.
Na,meg ők ismernek.
Alkatfüggő is.Vannak kétbalkezes emberek,akiknek az ilyesmi aztán végképp nem való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!