Miután elköltöztetek a szüleitek elvárták tőletek, hogy hazajárjatok segíteni takarítani?
Figyelt kérdés
Az én édesanyám elvárná, hogy hazajárjak minden héten segíteni takarítani. Ha nem megyek jön a szövegelés, hogy lusta vagyok, nem számíthat senkire, és sajnáltatja magát, hogy ha majd nem lesz, akkor vissza fogom sírni stb.2016. ápr. 12. 12:07
11/13 anonim válasza:
Persze, hogy elvárja, de nem is értem... :D Majd, ha magatehetetlen lesz, akkor segíteni fogok. Ő se járt segíteni mamámnak, amíg még élt. Elég nekem a saját lakásomat rendben tartani. még 50 sincs az anyám, makk egészséges, csak lusta.
12/13 anonim válasza:
nem értem amúgy, mi ez a nagy takarítási mánia! Én egyedül élek, nem érhet az a vád, hogy nagyon pedáns lennék, mégis nagyjából rendet tartok(!!!), és akkor minek hetente nagytakarítani??? A tavaszi függönymosással, ablakpucolással is elment vagy egy fél vasárnap délután, azon kívül meg néha letörölni a polcokat hát nem a világvége. Mást meg mit takarítsak, ha hellyel-közzel rendet tartok?
13/13 anonim válasza:
nem szálloda ha élvezi az előnyöket a munkából is vegye ki a részét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!