Az normális, hogy a feleségem a 13 éves fia előtt fürdik/zuhanyzik?
Én egy "meztelen" családból jövök, teljesen ép elméjűek maradtunk egymás látványától. A mai napig végigsasszézok meztelenül, ha valamikor úgy esik, hogy a szüleimnél fürdök. A szemük sem rebben, az enyém sem az ő látványuktól.
Ugyanakkor a férjemet kb. 8 éves kora óta nem látta az anyukája meztelenül.
Én speciel meghalnék, ha fürdés után mindjárt bugyit kéne húzni, nekem kell két perc "szellőzés". Ja, és simán pisilek is a szüleim előtt.
Szóval, lehet, hogy ez mások szemében gáz, de én tök normálisnak tartom egy családon belül. A koleszban én sem adtam ezt elő.
"egyáltalán nem vagyok féltékeny, de ez szerintem nem normális.
"
De szerinted miért nem normális?
Azért,mert a gyereke,vagy mert fiú?
Nálunk anyám ha fogat mosok mindig bejön pisilni,mert ő nem bírja ki:d
És simán ki is törli ott előttem:d
Szokások:d..Engem nem zavar,ha őt nem.
Én viszont nem mennék be pisilni,amíg valaki van bent.
"normális szervezetnél így működik"
Szerintem is így van.
Volt egy nagynéném,aki mesélte,hogy mikor gyerekek voltak az anyjuk nem engedte a lányoknak,hogy az apjuk előtt mutatkozzanak,még csak bugyiban sem vagy törölközőben.
Az apjuk bámulta őket,ezért rövid nadrágot sem hordhattak.
Hát igen,ez már beteges.
Mondjuk a sógornője is megvolt neki,szóval ezen nem lepődtem meg,mikor mesélte...
Ezért nem szerencsés,ha családi házban egy helyiségben van a fürdő és a wc.
Egyedülállónál vagy párnál annyira nem gáz,de ahol már 2-nél többen laknak ott nem szerencsés.
amúgy szerintem ez még mindig jobb,mint amikor túl prűdek egy családban.
nagynénim mesélte,hogy náluk még törölközőben sem lehetett kimenni,ha az apja otthon volt,mert az anyja ráordított,hogy "mész vissza!".
Hát,ez gázabb szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!