Az normális, hogy a feleségem a 13 éves fia előtt fürdik/zuhanyzik?
A feleséged fia, nem a te fiad?
Mert úgy írsz róla, mintha nem az lenne.
Szerintem neked a kapcsolattal van valami gondod vagy a gyerekkel, de egyszerűbb egy ilyen (egyébként nem beteges) szokáson rágódni.
Hát igen.A "feleségem fia".
Kicsit olyan,mintha féltékeny lenne a kérdező.
"Hát igen.A "feleségem fia". "
Minek nevezze mégis?
Nyilván nem közös a gyerek.
Ha az övé lenne,így lenne helyes,hogy a 13 éves fiúnk előtt..
Viszont,ha az ő fia,és így fogalmazott,akkor elég rideg kapcsolat lehet a gyerekkel,nincs benne az utalás,hogy az ő gyereke lenne.Ez fura saját gyereknél...
Nevelt fiam.
egyáltalán nem vagyok féltékeny, de ez szerintem nem normális.
Nincs baj a családi élettel , majd te csinálsz problémát.!!! Egy egészséges szülő gyerek kapcsolatnál ilyen fel se merülhet.
Megakartam keresni a neten de nem találtam. AZt hogy az ilyen esetekbe , amikor együtt vannak a szülők gyerekek , különböző neműek. A szervezetbe van valami hormon ami ezt abszolút semlegesíti hogy bármit érezzenek egymás iránt szexuálisan. Se nem kivánják meg egymást, se nem utálják se nem jönnek zavarba . De ez csak az egészséges szervezetnél működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!