Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek elmondjam a...

Szerintetek elmondjam a szüleimnek, hogy biszexuális vagyok?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok, már régóta érzem, hogy a lányok is vonzanak.

A szüleim ultrakonzervatívak. Szerintüka homoszexualitás választás kérdése, ellenzik úgy ahogy van, a házasságot is, a közös gyerekvállalást az azonos nemű partnerrel. Szerintük az egész ocsmány, ízléstelen, gusztustalan és direkt provokatív, azért van, hogy a mai világot romlassza. Elferdült embereknek tartják őket, undorodnak tőlük.

Amikor ezeket a nézeteiket kifejtik, úgy érzem, mintha tőrt döfnének belém. Nem is hiszem el, hogy ennyire egyértelmű számukra, hogy engem csak a férfiak érdekelnek. Úgy érzem nincs erőm elmondani nekik, végtére is nem biztos hogy lesz kapcsolatom másik lánnyal, amúgy is férfival szeretnék egybekelni, mert természetes úton szeretnék gyereket. De ezt persze nem lehet előre tudni. Mit gondoltok, ti elmondanátok?

2016. ápr. 8. 14:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne mondd el, majd csak akkor, ha lesz egy komolyabb barátnőd.
2016. ápr. 8. 22:02
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, ha csak a lányok érdekelnének, akkor azt javasolnám, h mondd el nekik, de úgy, hogy férfi mellett képzeled el az életedet, így fölöslegesen tennéd ki magad mindenféle alázásnak eleinte, aztán sztem el fogják fogadni.

Tudod, nagyon sokaknak baja van a homoszexualitással és csak akkor kezdenek el enyhülni, ha érintettek lesznek. A nőkkel egyébként a társadalom ilyen téren elnézőbb, mint a férfiakkal.

Ezt az egészet egy meleg fiú anyukájaként írom neked.

2016. ápr. 9. 09:33
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

ne.

igazából én mindenkien azt javaslom,hogy ne comingout-oljon.

te meg aztán pláne szar helyzetben vagy.kiemelnék 2 részt az irományodból:"Nem is hiszem el, hogy ennyire egyértelmű számukra, hogy engem csak a férfiak érdekelnek." nekik csaz ez elfogadható:téged csak férfiak érdekelhetnek.

"...végtére is nem biztos hogy lesz kapcsolatom másik lánnyal, amúgy is férfival szeretnék egybekelni, mert természetes úton szeretnék gyereket."

ezzel végleg le offolnád őket:hogy néha homokos vagy néha "észheztérsz".

2016. ápr. 10. 19:08
 14/17 A kérdező kommentje:
Értem, hát akkor nem mondom el. De kinek mondjam el? Egyre jobban érik bennem, valakinek csak el kell mondanom.
2016. ápr. 10. 19:44
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Barát, barátnő, háttér segélyvonala?
2016. ápr. 10. 20:40
 16/17 A kérdező kommentje:
Mind vallásos és mélyen elítéli.
2016. ápr. 11. 19:30
 17/17 anonim ***** válasza:

Én ezt nem értem.

Ezt az el kell mondanom, másra kell rátukmálnom szemléletet.

Mi baj van? A FB-on is, másutt is, a megevésre szánt kaját, a felvenni való cipőt, lefényképezni, megosztani, megmutatni, akár érdekel mást, akár nem, akár kérdezik, akár nem. Miért?

Senkit nem érdekel a másik hálószobája, nyugodtan megtarthatja mindenki magának. Ha problémája van, vannak arra orvosok, pszichológusok. Ennyi.

2016. máj. 8. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!