Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nagyon hiányzik egy apa. El...

Nagyon hiányzik egy apa. El fog ez múlni?

Figyelt kérdés
Néha annyira össze tud szorulni a szívem amikor egy apukát és a lányát látom. Mindegy mennyi idős a lány. Vagy látok valami kisvideót az apáról és a lányáról, vagy amikor az utcán nézem őket vagy egyáltalán amikor filmet nézek. Néha még álmodok is milyen nagyszerű lenne egy apa. Aki mindig vigyáz rám mert én vagyok a kicsi kislánya. Sajnos faterom amikor 14 voltam örökre lelépett azóta nagyon nem hallok felőle, és ami még rosszabb tesómmal(bátyám) jóban van csak velem nem. Rám nem kíváncsi. Úgy érzem még mindig nem tettem túl magam azon hogy apa nélkül nőttem fel. A legkritikusabb időszakomban hagyott el. Amíg velünk élt és józan volt addig jó fej volt. De sokszor megvert és még többször volt matt részeg. Egy ideális apukával szoktam álmodni aki kedves és szeret és megölelhetem. Ráadásnak most szembesülnöm kell azzal is hogy párom idősebb mint én vagyok és neki van egy lánya aki most 15 éves és piszkosul irigy vagyok rá amiért annyira szeretik a szülei, hogy nincsenek egymással jóban, sőt nem is szeretik egymást a szülei, de a gyerek miatt összetartanak. Ilyenkor mit kéne tennem hogy ne legyek ennyire... "hiányos"? Hogy ne érezzem olyan mardosónak azt hogy nekem ez már sose lesz meg? Sajnos nagyon fáj az a tény hogy ez nekem soha nem volt meg és már soha nem is lesz. Palástolni sem tudom mennyire irigylem azokat akiknek egész családjuk van és szeretik egymást. Nekem a megmaradt csonka családom is olyan hogy ki nem állhatjuk egymást. Nehéz így. Mit tehetek hogy elmúljon ez a kis lyuk a szívemben ahol a családomnak kéne helyet foglalnia?

2016. ápr. 7. 14:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom, de ez elmúlni sosem fog, esetleg enyhülni. :(
2016. ápr. 7. 15:17
 2/5 anonim válasza:
39%
Annyira megértelek és együttérzek... Próbáltad keresni? Tudom, hogy neki kéne, de kezdeményezz vele egy mélyeb beszélgetést. ha ezt elmondod így neki, nem hiszem el, hogy nem fog könny szökni a szemébe... Vagy ha nem, akkor meg sem érdemli, hogy keresd.
2016. ápr. 7. 15:20
 3/5 Rybun válasza:

Egy edző nagyon jó apapótlék lehet. Azért nem mondok tanárt, mert a tanárral sokkal távolságtartóbb az ember. Egy edzővel (tapasztalatom szerint) elég laza a viszony, lehet neki bevinni sütit vagy ilyesmit egy kemény edzés után. Vele akár még a lelki problémáit is megbeszélheti az ember (ha az edző kapható erre). Ő jobban törődik a tanítványai/játékosai ügyes-bajos dolgaival, mert azt szeretné, hogy a legjobban teljesítsenek.

Persze nyilván előbb le kell tenni valamit az asztalra, hogy elismerjen, felfigyeljen rád, és nem pedig letámadni, hogy: „Edző bá, el kell mondanom Önnek…”

Szóval a megoldás: válassz egy sportot, ami érdekel, és keress olyanokat, akik az edzőről tudnak mesélni, hogy milyen ember. Ha olyan ”apuka” jellemű, Jackpot.

Sok szerencsét! :)

2016. ápr. 7. 15:25
 4/5 A kérdező kommentje:
3 evvel ezelott leultem beszelgetni vele mert lehetoseget lattam ra ugyanis ellatogatott hozzank mikor anyam nem volt itthon. leultem vele szembe es elsirtam magam h hianyzik es h miert hagyott itt minket mire o is elsirta magat. masnap semmire sem emlekezett mert bevolt rugva. azt se tudja h ez megtortent es ugy gondolom jobb is h nem emlekszik arra hogy elsirtam magam miatta. nem tudtam h elotte ivott. bar ereztem rajta de azt hittem nem uti ki magat. hat tevedtem. miutan mar nem beszelgettunk meg ratoltott es elajult nalunk egy agyon aztan masnap koszones nelkul hazament.
2016. ápr. 7. 15:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Kemény leszek, de egy részegest örökre el kell felejteni, és meg kell szakítani a kapcsolatot. Mindig bántani fog lelkileg, mert semmit sem ér, amit részegen mond. A csalódás forrása lesz nálad, és magadat fogod hibáztatni, pedig ő dobott el. Kapott esélyt, elcseszte. A pia fontosabb neki. Akkor miért kellene neked emésztened magad emiatt? Elfelejteni soha nem fogod, de ha egy ilyen mérgező embert tartasz a közeledben, nem fogod kiheverni a traumát.
2016. ápr. 8. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!