A papám tegnap halt meg. Most nem bírom visszafogni a bőgést. Nagyon hiányzik. Ez elfog múlni?
Figyelt kérdés
2012. febr. 24. 22:03
1/11 anonim válasza:
Persze, hogy elmúlik. Ha nem múlna el, a kb 30 felettiek egész nap sírnának. Őszinte részvétem:(
2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2012. febr. 24. 22:09
3/11 anonim válasza:
Nem kell visszafogni a sírást, sírd ki magad. Ez egyfajta feszültség amit le kell vezetni. Nekem 6 éve halt meg és ha eszembe jut néha még most is sírok. Ráadásul mamám is akkor halt meg szóval még durvább volt. Nyilván olyan intenzíven csak pár hétig érzi az ember. Amúgy részvétem!
4/11 anonim válasza:
nem fog elmúlni. idővel könnyebb lesz. nekem tegnap volt 4 hónapja h elment a nagymamám, akit nagyon nagyon szerettem :( nem telik el nap h ne gondolnék rá, és ne fájna a hiánya.
sírd ki magad nyugodtan, ne tartsd vissza.
5/11 anonim válasza:
Őszinte részvétem.
Az idő lesz a gyógyír. A könnyeknek megvan a helye. Még sokáig.
6/11 anonim válasza:
amikor az én nagymamám halt meg, akkor borzasztóan rossz volt. sokszor eszembe jut, de tudom, hogy neki az evilági lét már csak kínszenvedés volt, és most ő a legboldogabb. én már elbúcsúztam tőle, még aznap amikor bekövetkezett a halála. így könnyebb volt nekem is, de mindig hiányozni fog.
7/11 anonim válasza:
Őszinte részvétem. Ilyenkor teljesen normális, amit érzel. Ki kell adnod magadból a feszültséget.
8/11 anonim válasza:
Részvétem, nem rég vesztettem el én is egy nagyon közeli hozzátartozómat, tudom min megy át ilyenkor az ember. Nálam úgy volt, hogy a temetésig nem tudtam csinálni semmit csak szomorkodni meg sírni. A végső búcsú után azonban napról napra kevésbé fájt. Átalakult az érzés. Nem éreztem többé azt a szívszorító fájdalmat. Eszembe jutott vele kapcsolatban sok szép dolog és realizáltam, hogy ő is csak azt szeretné ha a szépet megőrizném és nem szomorkodnék. Én a magam részéről vallásos vagyok, ezért nekem még sokat segített a Biblia olvasgatása is + a tudat, hogy egyszer újra találkozhatom majd vele, ha az én életem is véget ér a Földön. Nyilván neked is van valami kapaszkodód, amivel majd enyhítheted a fájdalmadat, vagy ha jelenleg úgy érzed hogy nincs, én biztos vagyok benne hogy fogsz magadnak találni.
9/11 anonim válasza:
Együtt érzek veled.De az én helyzetem ennél is rosszabb olvasd el ez az én kérdésem és nem fog annyira fájni a halála.
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egyeb-kerdesek__2703..
10/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek!:) Jobb így neki. Sokat szenvedett.
2012. márc. 4. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!