Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hiányzik anyum, de nem merek...

Hiányzik anyum, de nem merek elmenni hozzá, mit tegyek? (Többi Lent)

Figyelt kérdés
A lényeg ,hogy a páromat sose tudta elfogadni mert félig roma.Akkor még anyummal tudtam találkozni nem örült neki de elfogadta , aztán a párommal volt egy kis mosolyszünet ,anyum ennek nagyon örült ,mert azt hitte hogy szakítunk , de nem szakítottunk .Ezt anyum meg tudta ,és nekem esett szó szerint kitagadott , azóta nem keres , én se keresem őt, egyszer felhívott apum miatt akkor annyit kérdezett hogy vagyok és annyi is volt,egyszer meg én hívtam fel akkor mondtam neki , hogy majd valamikor elmegyek hozzá.A válasza az volt ,hogy "őőő oké" de úgy éreztem mintha nem akarná,hogy elmenjek..Mit kéne tennem ..24/NŐ

2015. dec. 4. 16:05
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Menj el. Egy szülő mindent megbocsájt. (majdnem.)
2015. dec. 4. 16:09
 2/9 anonim ***** válasza:
64%

Csinalj unokat, es vidd el neki, rogton beke lesz.

Egyreszt ez az ami meglagyitja a szivet ha nagymama lesz valaki, onnantol mar nem tudja nem elfogadni a parod.

Masreszt ha szulo leszel akkor majd megerted, hogy a szulo soha nem tud a gyerekre igazabol haragudni. Legfeljebb neha nevelesi celzattal ugy tesz...

2015. dec. 4. 16:24
 3/9 A kérdező kommentje:
..Annyira ,úgy érzem hogy komolyan gondolja mert nem keres 5 hónapja kb..:(
2015. dec. 4. 16:29
 4/9 anonim ***** válasza:
Semmit. Most (meg) ne keresd. Add meg neki az eselyt, h elkezd nagyon hianyozni neki es o hivjon teged
2015. dec. 4. 16:40
 5/9 anonim ***** válasza:
14%
Hát a helyében én se örülnék. Nekem csak rossz tapasztalatom volt a cigányokkal, ygy nem szívesen engednék be a családba egyet sem.
2015. dec. 4. 16:42
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
2# ha a roma származása miatt nem fogadja el a párját,akkor mennyire örülne szerinted egy unokának,akinek az apja fèlcigány?
2015. dec. 4. 16:53
 7/9 A kérdező kommentje:
5 . tudom és anyumnak is az a baja hogy rossz tapasztalata van velük de ő meg családja nem olyan , apja aki roma volt amíg élt végig dolgozott . Pasim is dolgozik tiszta normális ember
2015. dec. 4. 16:56
 8/9 anonim ***** válasza:
36%
ötös vagyok. Figyelj kérdező, hozzánk kétszer betörtek, az utcán is raboltak már ki, rendszeresen beszólogatnak az utcán, tömegközlekedésen, nekem magyarázhatnád hogy márpedig ő rendes, nem hinném el. Lehet tényleg az, de akit egyszer megharapott a kutya nem szívesen megy utána egy kutya közelébe se, akkor se, ha tudja hogy az a másik kutya szelíd.
2015. dec. 4. 17:02
 9/9 anonim ***** válasza:
73%
lehet, csak Te érzed így. Vedd fel vele a kapcsolatot, az életedbe pedig ne engedj beleszólni.
2015. dec. 4. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!