Átlagosan mennyi időt tölt egy anya a gyerekeivel?
Csak kíváncsiságból. Pl az normális ha a hétvégét (péntek szombat és vasárnap délutánig) együtt töltjük, hét közben viszont csak kb 2-3x látom és csak pár percet tudok beszélgetni vele?
16 és 11 éves gyerekekről van szó és 40 éves nőről.
Ez kevés.
Több műszakban dolgozok, a délután húzós. Reggel fél órát vagyunk együtt (ébresztéstől indulásig), és szünetben hívom a családot. Igyekszek mindenkivel beszélni, párommal is, így sok idő n jut.
SOS ügyben viberen ilyenkor is tudnak írni, és kimegyek felhívni őket.
Nekem ez is kevés, de azért nem pár perc.
Voltam én is vàlás után ismerkedős időszakban, de az durva, hogy alig találkoztok.
Nyugodtan beszélj anyuddal, hogy több időre és figyelemre van szükségetek, ossza be másképp az idejét.
Egy pasi hol van, hol nincs, de az ember gyerekei örökké ott vannak/lesznek.
Aztán majd ő fog sírni, ha pár év múlva tojtok a fejére, a pasi már sehol sincs, és napok óta nem szólt hozzá senki. :(
Jelenleg GYED-en vagyok a kicsivel, így jut idő rájuk bőven, hisz nekem most ténylegesen ez a hivatásom.
Azért megmondom őszintén, kicsit tartok tőle milyen lesz 2 év múlva, ha újra dolgozom majd.
Reggel ugye rohanás ovi, suli, munka. Kb délután 5-re érünk majd haza, főzni,mosni kell. 1-2 beesteledik. Jó, nyilván nem pár percet fogok velük foglalkozni. Segítek tanulni, közös vacsi, este olvasok mesét, de azért napi 8 óra sehogy se fér bele, mint ahogy azt valaki írta, attól tartok 😊
Viszont amit anyukád csinál...hát az nem egy ideális állapot.
Ez így van és köszönöm hogy leírtad, de mit tudok tenni? Húgom dolgaival is én foglalkozok a suliban ha bántják én beszélem meg a dolgokat és a leckét is én oldom meg vele. Anyám főz néha de az édeskevés, szóval az is kvázi az én dolgom. Hiába mondtam neki hogy foglalkozzon a húgommal, pár napig rendszeresen felhívott hogy "kész-e a lecke?" aztán azt se.
Múltkor is azért vitatkozott mert egy órára el akartam menni egy kávézóba a barátnőimmel és az volt a baja hogy akkor mégis hogy képzelem, ki fog vigyázni a húgomra?-.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!