Hogyan és miért lehet az, hogy egy anya évekig eltűri, hogy a párja "disznólkodik" a gyerekeivel?
Éveken át többször megerőszakolta, fajtalankodásra kényszerítette két nevelt, és két saját gyermekét egy férfi.
A férfi nevelt lánya már 1999-ben szólt az édesanyjának a vele történtekről, így az asszony a bíróság szerint sok mindent tudott arról, mit művel a férje.
A másik kérdésem az, hogy nem kellene-e a vegyi kasztrálást bevezetni az ilyen állatoknál, mint Lengyelországban?
Szia.
Fogalmam sincs miért lehet.
Teljes mértékben igazat adok neked, ha nem a gyermekem apjával élnék, akkor sem tűrném el, hogy fajtalankodjon, kezet emeljen akárki is a gyermekemre.
Akármilyen szerelmes is lennék, a gyermekemért akkor is felelős vagyok!
Az ilyet én a legnagyobb jóindulattal sem tudom édesanyának nevezni. Még azt is többre becsülöm tőle, aki intézetbe adja a gyerekét.
Az ilyen emberek miatt is kellene visszaállítani a halálbüntetést. De előtte beengedni pár jól megtermett kanos börtöntöltelék közé, hogy tegyenek vele amit csak akarnak.
A nőt pedig nem nevezném anyának. Ő is büntetést érdemelne!!!
Ha az én gyerekemmel tenne bárki ilyent, azonnal a hátába állítanám a nagykést!
Nem kell a kasztrálás, egy teljesen hétköznapi munkatábor is megteszi, így hasznot is hajt majd.
Az anya szerintem is bűnös, és büntetni is kell. Csak akkor tudom elképzelni, hogy ezt nem jelentette azonnal, ha ő is beszállt a buliba a gyerekekkel. Valószínűleg elkezdte zsarolni a pasit, hogy pénzt szedjen ki belőle, az nem adott, így felnyomta. Innentől teljesen mindegy, hogy ki volt a bűnös és ki nem, mert a tanúvallomások döntenek.
Bocsi,de mi az a vegyi kasztrálás?:S
Sehol sem találom.
Az anya ugyanúgy hibás, mint az apa...
A nőnek is adnád legalább 10 év börtönt, mert ő is bűnös.
Ha időben lép, a gyerekek nem szenvedtek volna ennyit.
én egyik szülőtől se kérdeznék semmit!!Csak jól megbüntetném!!A gyerekemért ölni tudnék,ha valaki ilyet merne tenni a gyerekemmel egész életét megkeseríteném!
A pedofiloknak túl sokat szabad az a baj..elkönyvelik hogy "betegek",intézetbe teszik aztán kiengedik őket!hülye az is aki kitalálta!!miért nem lehet jobban védeni a gyerekeket?pl teljesen elzárni a társadalomtól életfogytig az ilyen állatokat..nem kiengedni pár évecske után,és ugyanott folytatják ahol abbahagyták!
Ez a nő szerintem is meg volt félemlítve,na de kérdem én ilyenkor!?ha beledöglenék is,és a csávó sz.rrá vert volna,akkor is tettem volna valamit..az ilyennnek nem való gyerek,mert nem tudja mi az hogy felelősség,és vigyázok a gyerekemre az életem árán is!
A pedofiloknak kedvez az is, hogy 5évesekre tangát, meg melltartót gyártanak..
Vagy ezek miatt is még több lesz..
Vagy ők találják ki..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!