Anyukám szabályozza, hogy mikor menjek aludni, meddig netezhetek. Hogy érjem el, hogy visszafogja magát? 19L
Figyelt kérdés
2016. ápr. 4. 21:58
11/13 Valery56 válasza:
Dolgozol, vagy iskolába jársz? Jól tennéd ha mind a két helyre kipihenten érkeznél. Anyukád azt is látja, amiről te nem is gondolod hogy rosszul teszed. Végül is ki mondja meg neked ha hibát követsz el ha nem ő? Ha már az iskolában, vagy a munkahelyen figyelmeztetnek az régen rossz. Próbálj meg anyukáddal egyezséget kötni: pl hét közben hallgatsz rá, de a hétvége hadd legyen a tiéd! Ezért még nem kellene elköltözni.
12/13 Alighanem19 válasza:
#9: Hiába pontoztátok le, igaza van. Imádom anyámat, de én 19 évesen már az egyetem mellett dolgoztam, albérletben laktam (amit én fizettem), magamra főztem-mostam-takarítottam. Ha még huszonévesen is a szüleitekre akartok támaszkodni, semmire sem viszitek az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!