Akiknek munkájuk miatt sokat vannak távol a szülei, hogy viselik?
Ez egy olyan munka, amit az tud igazán jól csinálni, aki beleszeret. Anyukáddal ez a helyzet. Ő szereti a munkáját, és valószínűleg többre tartja, mint az idegenek mosolyogva kiszolgálását, amit te kívülről látsz belőle. Nem várható el tőle, hogy ezt a munkát lecserélje egy olyanra, amit kevésbé szeret és kevesebbet keres vele, csak azért, mert a (feltételezhetően kamasz) gyereke hisztizik. Ha ilyen munkám lenne, sohasem cserélném le, senki kedvéért.
Egész életedben így volt, meg kell szokni. Az, hogy nincs otthon a szülinapokon meg karácsonykor, nem a világ vége, nem csak ezeken a napokon kell szeretni egymást és foglalkozni a másikkal. Az orvosok, mentősök, rendőrök stb. sincsenek mindig otthon ilyen eseményeken. Ez nem azt jelenti, hogy nem szeretik a gyereküket. Van 2 hónap szabadsága, azt írtad. Más szülőnek fele ennyi sincs és azt sem pihenéssel, családi programokkal töltik, mert otthon dolgozni kell vagy nincs pénz programokra. Nem hiszem el, hogy ilyenkor nem foglalkozik veled.
Utolsó! Nem tudom melyik részét nem értelmezted annak, amit írtam. Foglalkozik velem, amikor itt van, ott áll feketén-fehéren. Nem hisztizek. Az érzéseimről írtam. Ha annyira vágysz egy ilyen munkára végezd el a képzést, bár érettségi szükséges hozzá....
Minden esetre köszönöm, a rám fordított energiádat.
Szerintem minden tőle telhetőt meg tesz,amikor otthon van veletek. Érthető hogy hiányzik,amikor otthon van próbáljatok többet beszélgetni,legyetek kettesben is. Meg beszéljetek skypeon amennyit csak tudtok.
És hidd el ezt a munkát nagyon lehet szeretni és nagyon is sok feladatot kell ellátniuk. Ha ez volt az álma,akkor hagyni kell hogy ezt csinálja. Hidd el jobb ha ezzel foglalkozik és kevesebbet látod,mintha olyat csinálna amit utál,sokat lenne otthon de depressziós lenne amit mert nem azzal foglalkozik amit igazán szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!