Az alkoholisták tudnak dolgozni? Van munkájuk?
Nekem például apám alkoholista vagyis minden nap iszik, reggel úgy kezdi a napot, ebédre és estére is iszik a kocsmában, nagyon sok pénzt költ italra, tehát alkoholista.
Viszont van 2 bejelentett munkahelye illetve egy helyen alkalmanként feketén dolgozik, néha ugyan a fekete munkát elutasítja arra hivatkozva,hogy pihenni akar, de ez talán érthető is.(rendszerint ittas, de szerencsére nem jár nagy felelősséggel a munkája ezért teheti meg -titokban)
Mondjuk semmit sem veszünk észre abból,hogy mennyit dolgozik mert el is issza, de legalább nem anyám pénzén iszik, ami nem nagy vigasz mert az meg kevés a családra plusz apám is abból eszik hiszen a sajátját az utolsó forintig elissza, csak meglepő,hogy alkesz létére dolgozik.Mennyire gyakori?
(amíg nem dolgozott hitelekből és anyám pénzén ivott9
Én alkoholtista vagyok. Egyedül élek, csak esténként és hétvégén délutántól iszom.
A munkahelyem 7 éve ugyanaz, még sosem hiányoztam piálás vagy másnaposság miatt, mert nem töményet iszom, nem látszik rajtam az előző este bevitt adag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!