Mi a véleményetek a családomrol a bemutatott helyzetben? Ki hibázott, és joggal kaptam amit kaptam? Történt veletek már hasonló eset?
Igazából az egész ott kezdődik hogy a testvérem (aki jelzem, 8 éves) kapott egy vadonat új, értintőképernyős okostelefont (storm 2), közvetlenül az után hogy összetörte a tabletját. Persze egy röpke gúnyolodás után, rám hárult a feladat hogy kártyát tegyek bele, és elinditsam rajta az internetet (mert ugyebár egy nyolc éves olvasni alig tud, az az első hogy veszünk neki egy ilyen készüléket).
Sokáig probáltam, nem ment. Folyton hibajelzést irt ki, és nem csatlakozott a wifire sem. A ruterrel nincs semmi baj, az én telefonomon van wifi, és a kártya sem hibás, az is müködik a telefonomon.
És itt ugrik a majom a vizbe, kértem apámat hogy vigye vissza a szolgáltatohoz és mondja el neki ezeket, mert nem vagyok szerelő és ez magas nekem. Erre ő:
"Öt éve tanulsz informatikát, és nem tudsz beállitani egy telefont!" (persze orditva) "Xy (a testvérem) téd a gép, te telefonozz!" (ezzel gondolom azt értette hogy egy napig nem nyulhatok a géphez).
Na most ebből két dolog jött le: 1. annyira nem ismer hogy nem tudja hogy én 4 éve tanulok informatikát, és számitogépkezést tanulok rajta (egy nagyon lapot) 2. nyolckor már annyira részeg, hogy mint mindig, én vagyok a feketebárány.
Én azon vagyok kiakadva hogy egy 8 évesnek minek telefon, tablet?? Az én húgom 6 évesen kapott telefont és egésznap a telefonján lóg még a mai napig is. Én meg persze csak idén kaptam egy használtat...
Őszintén szólva én pofán vágnám az apádat, ha volt annyi esze, hogy egy 8 évesnek vegyen telefont akkor csinálja is meg!
Mondd meg részeges apukádnak, hogy a mérnök Feri üzeni, hogy kell hozzá wi-fi kábel, anélkül nem megy!
Amúgy a BB Storm2 egy 2009-es telefon, BB Os-sel, szóval jó kis móka lesz :D
15. Te jó ég! Ennyire túlbonyolitani már nem is lehet o-o Nekem elég a "simmán csatlakozás" és tádámm!! Wi-Fi *-*
Anyám? Az égadta világon semmit. Hazajött, elmeséltem mit csinált apám egész nap, le se kokálta inkább ment a konyhába főzni.
Igen, mert neked valszeg egy 5-ös androidod van.
A BB OS az egy külön állatfaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!