Mivel érhetném el, hogy édesapám jobban beavasson a válalkozásába?
Elmagyarázom.... Szóval van egy válalkozása apámnak és majd szeretnék nálla dolgozni ill. majd a jövőben tovább vinni. (ezzel nincs gond, ő is szeretné) Viszont semmibe nem avat be, akármit kérdezek, nem mond semmit. Néha elszoktam vele menni és pl a múltkor is így bemegyek és újrafestve az egész műhely, új lámpák, új gépek stb és csak néztem....Nem kötelessége szólni, de engem érdekelt volna főleg , hogy elvileg én viszem tovább, alkalmazottak sem ismerem...Semmit nem tudok az egészről.
Szóval mit tegyek, hogy többet "meséljen" nekem erről.
Egyébként ebben az évben már kezdenék nálla dolgozni, ezért is jó lenne. 19/f
Vannak olyan emberek akik nem hogy az irányítást nem engedik át hanem még egy kicsi szegletét sem a dolgoknak. Reméljük apukád nem ilyen. Folyamatosan érdeklődj, és talán változik majd valami ha nála dolgozol. Talán ha benne leszel a napi rutinban akkor automatikusan jön neki hogy veled beszélje meg. A műhely átalakításnál lehet csak túl sok a dolga és nem volt ideje, kedve, ereje beszélni róla. Egyébként nem jársz be hozzá mindennap? Mert érdemes lenne.
Rosszabbik esetben meg csak duma ez az átakarom adni szöveg, és sajnos nem lesz képes majd baj esetén sem segítséget kérni és átengedni a gyeplőt. Reméljük nem kényszerülsz majd munkahely váltásra. Időt mindenképp adj apudnak hátha változik. Ha 5 múlva is ez lesz a helyzet na akkor kell otthagyni a családi vállalkozást.
1. Elöször is tanulj meg helyesen írni, mert ha így írsz, akkor nem vesznek sehol sem komolyan.
2. Ne "kérdezz", hanem legyél ott vele egész nap, akkor "benne leszel" és nem kell beavatni.
Utálom a reklámokat, de ennek az egy mondatnak van értelme: jelen kell lenni.
"Néha elszoktam vele menni és pl a múltkor is így bemegyek"
Úgy ki tudták cserélni a gépeket és kifesteni, hogy te nem vetted észre, annyira ritkán vagy ott, akkor mégis mibe avasson be?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!