Megengednétek a 16 (lassan 17) éves fiatoknak, hogy egyedül járkáljon Budapesten?
Figyelt kérdés
Repülővel fogunk érkezni (dél körül), onnan ő a felszáll a 200 E reptéri buszra, aztán a Kökinél átszáll a 3-as metróra, utána pedig a Deák téren a 2-es metróra. Leszáll a Puskás stadionnál, ahonnan indul a busz. Egy kis gurulós bőrönd lesz nála. Ez nem túl veszélyes? Főleg azok a ...bandák miatt a metróaluljárókban. Én is megyek, csak nekem előtte el kell intéznem Pesten valamit, és ő nem akar 4 óra hosszat rám várakozni.2016. márc. 27. 13:48
21/28 anonim válasza:
A fiad már lassan 17 éves, mi itt a kérdés?
Én már 10 évesen simán egyedül bebuszoztam a belvárosba rokonokhoz. 14 éves korom óta pedig egyedül jártam a belvárosba gimibe.
Ennyire nem bízol meg a fiadban? A kis gurulós bőröndöt miért kellett kiemelned? Akár 2 nagy bőrönd is lehetne nála, nem változtatna a tényeken. Miért nem viszi el a cuccokat a szállásotokra, utána azt csinál, amit akar.
22/28 anonim válasza:
Ha én 19 éves lányként naponta többször túlélem a 99-es buszt, akkor a fent leírt útvonal sem kell, hogy gondot okozzon egy 16 (lassan 17) évesnek...
23/28 anonim válasza:
Az is lehet, hogy a kérdező a terrortámadások miatt fél.
24/28 anonim válasza:
#23: AKkor tökmindegy, hogy egyedül van-e vagy kísérettel.
25/28 anonim válasza:
Milyen bandák?
Szétröhögöm magam a kérdéseden, ne haragudj...
Én 13-14 évesen lány létemre már átszeltem a várost tömegközlekedéssel, és még élek.
Milyen bandáktól tartasz mégis?
26/28 anonim válasza:
20 éves vagyok. 2 évvel ezelőtt is már magamba járkáltam budapestre. Sokat utazok egy ismerősömhöz. Rendszerint reggel 6 kor indulok tesóméktól, este 22 kor érek haza. Még soha nem történt semmi gond, pedig nagyrészt metrózok. A "legrosszabb" az az volt hogy "tesó anyám kirakott nincs egy 100 asod?" De ezt eljátszotta/játszották sok emberrel, mert megálltam telefonálni és láttam. Aki nem adott békén hagyták, aki adott azt is utána.
28/28 anonim válasza:
Erről az jut eszembe, hogy 12 éves voltam, amikor Párizsban nővérem leküldött pékségbe baguettet venni, én boldogan teljesítettem a küldetést és egy életre megtanultam hogy kell kenyeret kérni franciául. Nagy sikerélmény volt, bátorság próba. A félelem nem jó tanácsadó, az óvatosság veszélyhelyzetekben jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!