Megengednétek a 16 (lassan 17) éves fiatoknak, hogy egyedül járkáljon Budapesten?
Előbb fog véletlenül rossz irányba szállni a metróra, minthogy nappal vegzálják.
" Főleg azok a ...bandák miatt a metróaluljárókban."
Nem bandák, hanem hajléktalanok vannak.
Ne marháskodjunk,emberek ezrével metróznak minden nap a köki meg a stadionok között .Persze meglophatnak,leszúrhatnak stb de akkor ennyi erővel ki se engedd a házból,hátha a fejére zuhan egy repülő. Metrózni,fényes nappal max 20 percet sosem volt veszélyes,bármit hallottál.
Ellenben a kisvárosokban is sok bűncselekmény történik , én egy tökömnyni faluban nőttem fel,a hátsó szomszédomat megfojtották és elásták pl
a metróaluljárókban hajléktalanok vannak és csak isznak meg koldulnak
annyira szánalmas ez a vidék vs Budapest szájkarate..
a kisebb városoknak vagy falvaknak is megvan az előnye meg a hátránya..ugyanez igaz a fővárosunkra is..
egyik sem tökéletes. ugyanúgy koldulnak,lopnak,késelnek "vidéken" is.
szerintem sem kéne ennyire félteni a gyereket. én max attól félnék, hogy eltéved. de ha ez történne, gondolom van gps a telefonján..vagy megkérdez valakit,hogy merre menjen..
ne fogd ennyire a kezét.. kb 1 év és akár külföldre is elköltözhet,hogyha neki úgy tetszik. akkor se akarnád majd "megengedni"? mert ezzel azt éred el, hogy távolabb kerül tőled(akár lelkileg is). legalábbis nekem nagyon rosszul esne a helyében,hogy ennyire életképtelennek tart anyukám.
ne féltsd ennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!