Szülők! Ti elengednétek a 18 éves lányotokat?
Nem tudom, én azért fenntartásokkal vagyok.
Azt írod, találkoztatok már vele. Tehát nem igazán ismeritek a srácot, sem a szüleit. Ahhoz, hogy a lányomat elengedjem, nekem sokkal többre lenne szükségem, hiszen ő épphogy felnőtt lett, szóval én különbséget teszek felnőtt/gyerek kategória között, mert még marhára nem felnőtt attól, hogy a 18-at betöltötte. Milyen nyelven beszél? Mennyire talpraesett? Ünnepelni itthon is lehet, szuper jó szállodák vannak, gyönyörű helyek, én nyugodtabb lennék, ha az első pár ilyen utazása inkább belföldön történne. Nem mennék bele, de óriási a terror fenyegetettség is Európában, rendre ott robbantanak, ahol sok a turista, szóval én ezt nagyon megfontolnám. Magyarország még mindig a legbiztonságosabb hely jelenleg.
Érdekes, amikor egy 18 éves még otthon lakik, és nem dolgozik minimum 6 műszakban egyetem/suli mellett, akkor mindenki azzal jön, hogy húzzon el dolgozni, hisz már egy 18 éves felnőtt.
De ha a 18 évesnek a szórakozásáról van szó, akkor hirtelen úgy beszélnek róla, mint egy taknyos 15 évesről, akit nem tudják, hogy elengedjenek-e.
Érdekes, ha annak a 18 évesnek van véletlenül már munkahelye, akkor nem aggódnak a szülők, hogy munkából hazamenet nem támadja-e meg valaki szatír a szemük fényét, pedig ez is előfordulhatna. Veszélyek nemcsak Spanyolországban vannak, hanem akár itthon, a szomszéd utcában is eshet baja bárkinek. Ha pénzkeresésről lenne szó, rögtön nem vacilál ennyit a szülő, hogy "elengedje-e" a gyerekét.
Szóval ne csak akkor tartsa már a szülő felnőttnek a gyerekét, ha érdekről van szó, hanem akkor is, ha a "gyerek" kívánságairól van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!