Elengednéd a 17 éves fiadat?
Van egy baráti család, akikkel évente változóan 1-3 alkalommal tudunk találkozni a távolság miatt. Most hétvégén itt töltenek a városunkban egy napot, és mivel pont aznapra esik a férj születésnapja, tartanak egy viszonylag nagy vacsipartit. A nagylányaink egy napon születtek és azóta is imádják egymást, így egyértelmű, hogy a lányom jön (ő 19 éves). A fiaink között 2 év különbség van, és soha nem volt köztük baráti viszony sajnos. Rajtunk kívül még egy család lesz ott.
Egyértelműnek vettem, hogy akkor mi megyünk 4-en, de a 17 éves fiam közölte, hogy ő nem akar jönni, mert 18. születésnapja lesz egy osztálytársának, és hivatalosa a buliba a 15 km-re lévő városba. Alapból el szoktuk őt engedi bulizni, mert megbzható gyerek, de most nem tudom. Én szívem szerint engedném, de nem szeretném, ha a barátainknak rosszul esne, hogy nem jelenünk meg teljes létszámmal. Férjem, akinek a férj gyerekkori barátja, közölte a fiammal, hogy ne is álmodjon a buliról, erre a gyerek már egy napja alig szólal meg.
Szerintetek kinek van igaza? Ti elengednétek? Nyilván nem a szavazatok alapján fogunk dönteni, de jó lenne látni, hogy más hogy gondolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!