Elengednéd így a fiadat?
Nyárról lenne szó. Kitalálta, hogy ő körbetekeri a Balatont 3-5 nap alatt. Ezzel nincs is semmi baj. De! Egyedül tenné. 17 éves lesz majd mikor megcsinálná a körbetekerést, amivel nincs baj, csak azzal, hogy EGYEDÜL tenné. Igazából hívta az ismerőseit, de ők még "gondolkodnak" rajta, de ő azt mondta úgy készül, hogy "egyedül" megy, aztán ha meg tart vele valaki, akkor az még jobb. Én egy kicsit féltem. Oké, hogy már majdnem felnőtt, de azért az egy dolog, hogy körbetekeri, de azért egyedül mégiscsak egy kicsit féltem, már csak azért is, mert mi van ha történik valami nagyobb baj?
17 éves lenne 1 hónap híján mikör körbetekerné a Balatont. Sosem bulizott/ivott/cigizett, csak ritkán járt el valahová is. Megbízható, de azért tartok attól, hogy történik vele valami...
Vélemény?
Igazából foglalna szállást magának éjszakára egy kisebb hotelben/szállodában. Nem, nem akar rokonokkal menni. Egy éve már nem jár velünk nyaralni, meg úgy igazából sehova sem.
Hotelben/szállodában/panzióban aludna. Vonattal menne/jönne...
unokatesóm megcsinálta a párával, mindketten járnak sportolni, de voltak pontok ahol nagyon kikészültek, fizikailag és lelkileg is
mondták hogy kaját se egyszerű vinni, többször szétáztak...
szóval egyedül nem engedném
de az még fél év addig lehet ő is talál valakit aki szívesen menne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!