Elengednéd 17 éves lányodat sátorozni?
Figyelt kérdés
Egy kertben lenne, legközelebbi barátokkal, akik közül a szülő majdnem mindenkit ismer. A lány nem iszik, max nagyon keveset, és megbízható.2014. júl. 14. 19:53
1/12 anonim válasza:
Miért ne engedném el? Egy normális szülő elengedi.
2/12 anonim válasza:
Pont ennyi idős voltam, mikor először mentem sátorozni (eléggé szigorú szüleim voltak), de ide simán elengedtek.
3/12 anonim válasza:
Elégé lány függő. Saját lányomat igen.
4/12 anonim válasza:
Én elengedtem a 17 éves lányomat sátorozni, igaz ők több napos kék túrára mentek. Én is voltam fiatal, és tudom, hogy milyen gyorsan elrepülnek az évek. Mikor szerezzen az ember életre szóló élményeket ha nem tizenévesen?
5/12 anonim válasza:
ha ismerem a társaságot és megbízható a lányom akkor igen
6/12 anonim válasza:
Siman elengednem. :-). 26 eves vagyok es masfel eves kislannyal. :-)
8/12 anonim válasza:
Nem!! csak ha nagymama akarsz lenni.
10/12 anonim válasza:
Bár nem vagyok szülő, de szerintem ebben a korban ez már teljesen belefér. Egyedül annyi,hogy telefon legyen nála, de ez már alap a fiataloknál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!