Elengednéd 17 éves lányodat sátorozni?
Figyelt kérdés
Egy kertben lenne, legközelebbi barátokkal, akik közül a szülő majdnem mindenkit ismer. A lány nem iszik, max nagyon keveset, és megbízható.2014. júl. 14. 19:53
11/12 anonim válasza:
8-as válaszoló!
Elnézést a kérdésért, de te normális vagy? Szerintem a te szegénységi bizonyítványod, ha a "sátrazás" szóról egy védekezés nélküli orgia jut eszedbe.
Még egy házibuli esetében is abszurdum ez a hozzáállás, hogy biztos terhesen jön haza, nade egy sátrazás?
Én 15 évesen voltam sátrazni, azóta 3 év eltelt, és mégsem vagyok egy három éves gyerek édesanyja, sőt, más korú gyermeké sem. Azért elég durva rögtön erre következtetni...
Kérdésre válaszolva : a fent leírtak fényében elengedném :)
12/12 anonim válasza:
15 voltam,mikor 2 napos lovas versenyre mentünk,és mivel a sátor tök jó buli,olcsóbb mint a szálloda,ezért péntektől vasárnapig ott sátoroztunk.Anyukámék természetesen nem jöttek,de megbíztak bennem,sőt azonnal elengedtek.Pedig barátnőmmel és egy sráccal aludtam egy sátorban...meg hát este sem 10-kor mentünk aludni..:D Aztán szintén lovas versen volt,ott is egész hétvégére mentem el,igaz,nem sátor volt,hanem szálloda,de ott is volt buli.Legutóbb a lovardában sátoroztunk pár barátnőmmel meg egy-két bértartóval,és szerintem életemben először itt rugtam be egy kicsit.Ja,jövő héten is kint sátorozunk a lovardában,2 napot..a 16. születésnapomon.:) Nyugodtan engedd el a lányodat,semmi baj nem lesz.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!