Vernek otthon. Már kezdem feladni. Segítene nekem valaki?
Anya elvált apától, 4 éve jött össze valaki mással, akivel 2 éve össze is házasodott. De ez az ember egy állat. Eleinte csak verbálisan bántott, és elhitette velem, hogy egy senki vagyok, magambafordultam, nem tudtam a jegyeimre koncentrálni, aztán emiatt elkezdett szíjjal verni. Néhány hónapja összeszedtem magam és javítottam rajtuk, csak egyetlen hármast kaptam, erre emiatt is megvert. Azt mondta, hogy ha szólok a rendőrségnek akkor még ennél is rosszabb lesz.
Anyával pedig mindig normális. Apropó anyáról pedig annyit, hogy nem mer közbeszólni, simán hagyja.
Senki sincs akitől segítséget kérnék és már nem bírom. Szeretném, ha vége lenne, de így nagyon nehéz, hogy senkire nem számíthatok. Apával pedig teljesen meg lett szakítva a kapcsolat. Csak annyit tudok róla, hogy Angliába költözött, semmi mást.
16/f
Ujabb pelda, miert nem jo dontes uj krapekkal osszeallni gyerekesen a gyerek apja helyett.
Apaddal probald valahogy a kapcsolatot felvenni.
Amugy meg gyerekvedelem, osztalyfonok, es igenis rendorseg, valamint azt is mondd meg nekik hogy mivel fenyegetett arra az esetre ha hozzajuk fordulnal.
Anyad meg nem melto az anya elnevezesre, az ilyen csinalt volna inkabb samlit gyerek helyett.
Ha kamu-gyűlöllek, ilyennel hülyéskedni emberéleteket veszthet.
ha nem: Itt vagy a neten. kiderítheted, hogyan tudnád felvenni a családsegítővel a kapcsolatot.
nyugi, ez nem azt jelenti, hogy elvisznek azonnnal állami gondozásba. Csak annyit, hogy elbeszélgetnek, akivel most laksz, meg miféle gondjaid vannak, és ez hogyan lenne megoldható.
Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálat (OKIT)
Magyarországról ingyenes segélyvonal: 06/80-20-55-20
Voltam a helyzetedben.
Osztályfőnök, gyámügy, orvos, rendőrésg! Ne szarj be a fenyegetésektől, nincs hozzá alapja. A megfélemlítés az ő félelméből fakad, hogy lebukik, mivel bűncselekményt követett el. Adj neki okot a félelemre, neked van hozzá alapod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!