Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők ti mit szólnátok...

Szülők ti mit szólnátok hozzá, ha a 14 éves fiatok, aki most lesz 15 éves azzal állna elő, hogy a szülinapján inni szeretne a haverokkal?

Figyelt kérdés
1 liter pálinkát, olyan 7 15-17 évesek.

2016. márc. 20. 18:55
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
86%
Nem biztos h jól értettem, de 7en akarnak meginni egy liter pálinkát? Ha mindenki iszik akkor semmi bajuk nem lehet.
2016. márc. 20. 21:02
 12/22 anonim ***** válasza:
24%
Málna szörpöt, azt ihat. Nehogy már 15 éves gyerek pálinkázzon.
2016. márc. 20. 21:04
 13/22 anonim ***** válasza:
47%

"egyátalán nem ritkaság,hogy 14-15 éves gyerekek minden héten bulizzanak, közben meg vedeljenek mint a görény. "

Remek szüleik lehetnek. Ez kimeríti a kiskorú veszélyeztetése fogalmát. Biztos valami proli családból valók.

2016. márc. 20. 21:06
 14/22 anonim ***** válasza:
82%
Ne kàbitsátok már magatokat minden második 15éves iszik havonta vagy hetente.Attol mert nem mondják még igy van.meg engedném,peersze elsőre nem 1l palesszel,hanem valami gyengébbel.Örülj hogy beszámol rola sokan nem is szolnak.
2016. márc. 20. 21:10
 15/22 Argloss ***** válasza:
86%

Emlékeztetésképpen elmondanám neki, hogy egyszerre ne igyon sokat, főleg házi pálinkából ne.

Szerintem a jó nevelés nem tilt, ha nem muszáj, hanem tanít. Ennyi idősen szerintem már célszerű megengedni otthoni körülmények között, hogy kipróbáljon kisebb mennyiségű alkoholt, hogy tisztában legyen a hatásával és ne üsse ki magát az első alkalommal amikor a barátaival is kipróbálja.

Ha megfelelő alkoholfogyasztási kultúrát mutattatok be neki akkor nem fog mindenféle szrt összeinni és kifeküdni a parkba néhány róka társaságában, mint némelyik szuper korabeli srác.

2016. márc. 20. 21:11
 16/22 anonim ***** válasza:
79%

Hasonló helyzetben van egy vicces sztorim. Ennyi idős lehettem, amikor készültünk egy barátunk születésnapját megünnepelni. Kollégista voltam, de a szüleim akkor éppen ugyanabban a városban "nyaraltak".

Bár a gyenge gyomrom miatt soha nem voltam nagy alkoholizáló, ők elővigyázatosságból meghívtak vacsorázni és valami nagyon zsíros kajából belémmosolyogtak egy emberes adagot (kistermetű nő vagyok).

Rögtön utána indultunk. Odaértünk, pohárköszöntő egy pohár pezsgővel. A második korty után kirohantam a WC-re hányni, annyira összeveszett a szénsav a nehéz kajával.

Másnap kérdeztem, hogy mi értelme volt így megtömni? Hát csak azért csinálták, hogy nehogy túligyam magam és hányjak. Kösz, így legalább két korty pezsgő után rókáztam, jó ötlet volt! Utána még ennyire se szóltak bele.

2016. márc. 20. 21:42
 17/22 anonim ***** válasza:
14%
Tényleg elég alja család lehet ahol a tini kölök így lázad. És igen, tudom hogy sokan ezt és így teszik de ez csak azt jelenti hogy a népesség fele csak szervdonornak alkalmas.
2016. márc. 20. 22:06
 18/22 anonim ***** válasza:
51%
Megmondanám, hogy oké, de itthon alapozunk előtte a 60 fokos házipálesszel. Kiváncsi lennék utána mennyi kedve lenne egyáltalán a bulihoz.
2016. márc. 21. 02:04
 19/22 anonim ***** válasza:
Szerintem az pozitív dolog hogy szólt neked. Én ilyen idősen nem szóltam aztán a nemtudom hány liter vodka , meg "dolgok" után, nyomtam egy bokatöréses futkosást a rend őrei elöl. :D Tiltani sztem hülyeség...úgyis kiprobálja..ink mond el neki hogy mi lesz. Ha annyit iszik amennyit nem kéne.
2016. márc. 21. 19:49
 20/22 anonim ***** válasza:
Hagyd neki aztán ha baj lesz akkor legközelebb már ne.
2016. márc. 21. 22:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!