Miert szid le anya ha enni vagy inni szeretnék?
Mindig leszid. Ne értsétek félre nem azert mert szegények vagyunk,jól élunk 2 ház 2 kocsi stb a lényeg hogy van pénz. Ezert nemis értem hogy miert szid le. Ha pl hoz csokit azt NEM lehet ugy megenni hogy le ne szidna. Inni esetleg csapi vizet ihatok...az üdítőert leszidás jár...elis van igazábol mindig dugva.
Ha a tescobol hazaerunk amit vettunk mid elis dugja rogton es ha megtalalom es eszek belole jol leszid h azt nem lehet megenni egynap alatt (pl csoki) !!
Nem ertem h miert jar ezert leszidas :/
Az etelt azert vesszuk h megegyük,nemde???
Meg az innivalot is :/
"Az etelt azert vesszuk h megegyük,nemde???
Meg az innivalot is :/"
Persze, csak nem AZONNAL és TE EGYEDÜL!!!!
Az édességet meg kell tanulni beosztani. (Egészségügyi és esztétikai szempontok miatt is.) Ez életkortól függetlenül sokaknak nehéz. Ha pl. hetente-kéthetente csináltok egy nagybevásárlást, akkor érthető, ha anyukád nem akarja, hogy az első nap megegyél mindent. (Más kérdés, hogy én akkor inkább nem is venném meg és nem vinném be a házba, legfeljebb az egyszeri adagot.)
Az üdítőre ugyanez igaz, ha cukros.
A csapivizert nem szid
Az üdítőért,szódavízert stb viszont mar le
Most már érdekelne, hogy egész pontosan mit mond, amikor leszid mondjuk a parizeres kenyérért. És hogyan fogy el a megvásárolt étel, ha nem ehetsz belőle? Gondolom, nem a hűtőben rothad el...
Eszel rendesen a főétkezések alkalmával?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!