Miert szid le anya ha enni vagy inni szeretnék?
Mindig leszid. Ne értsétek félre nem azert mert szegények vagyunk,jól élunk 2 ház 2 kocsi stb a lényeg hogy van pénz. Ezert nemis értem hogy miert szid le. Ha pl hoz csokit azt NEM lehet ugy megenni hogy le ne szidna. Inni esetleg csapi vizet ihatok...az üdítőert leszidás jár...elis van igazábol mindig dugva.
Ha a tescobol hazaerunk amit vettunk mid elis dugja rogton es ha megtalalom es eszek belole jol leszid h azt nem lehet megenni egynap alatt (pl csoki) !!
Nem ertem h miert jar ezert leszidas :/
Az etelt azert vesszuk h megegyük,nemde???
Meg az innivalot is :/
11. Én simán elhiszem.
Esetleg beszélnie kellene és megmondani miért nem, mert ez így nagyon fura és kellemetlen lehet a kérdezőnek. Az én anyám a nekem szánt csokit soha nem dugta el, de megmondta, hogy nem lesz másik ha gyorsan eszem meg, osszam be. Aztán megtanultam elrakni a felét. Én magamtól viszem körbe kínálni, soha nem kellett ezt mondani. Kezdj el próbálkozni! Oszd el egyenlő részekre és egy részt vigyél el. Ilyenkor megeszed mindet? Lehet anyud is szeretne inni, enni belőle. Lehet hogy az alakodra akar görcsösen vigyázni. De ez, ahogy csinálja nem jó.
A főtt ételt se ehetem meg mindet
Igazabol azt azert h neki ne kelljen fozni aztán mosni
Ha segitek az persze sose jo...es hogy nemjol csinalom igy mar nem segitek
Jesszus.
Sajnállak. Én mindig annyit ehetek amennyit akarok, azt se bánják ha mindent egyedül eszek meg. Sőt, többnyire ez így szokott történni, mivel a szüleim nem szeretik az édességeket.
Az ilyesmit a büdös életben nem fogom megérteni! Ha éhes valaki, egyen.
Egyébként a cukrozott üdítőkkel vigyázz, elég károsak, elhízást, fogromlást stb. okoznak. Édességgel ugyanez a helyzet, sőt függőséget okoz a cukor meg felelős a cukorbetegségért is, ami idősebb korban alakul ki. Próbálj egészségesebben élni.
Kitartást neked addig amíg önálló életet nem tudsz kezdeni.
:(
Alig várom már,hogy önálló életet tudjak élni
Itt még nevetni se lehet,azertis leszidnak!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!