Büszke lehet rám?
Nem tudom hány éves vagy?
Nos, ez csak manapság példaértékű, sajnos. Pedig egy tininek is több felelősséget kéne vállalnia.
Szóval igen. Büszke lehet rád. Legyél jó gyerek, mert az neked is kifizetődik előbb-utőbb. Szorgalom, és tisztesség, meg persze segítőkészség.
Így tovább, de azért ne legyél beképzelt, mert az nem erény. Kivéve, ha valamennyi önbizalmad van, ami még egészséges.
Ne is igyál, és ne cigizz!! Nem jó semmire, csak tönkreteszi az egészséget. Persze néha megengedhetsz magadnak egy kis szórakozást, mert anyukád nem azt várja, hogy magányos legyél, hanem azt, hogy a jó példát kövesd, ne a rosszat. Csak így tovább! :)
Én is ezt csináltam tinikoromban. Ez semmi... ha intelligens is vagy mellé, és elérsz valamit az életben, akkor igen...
Az, hogy nincs káros szenvedélyed és segítesz, az anyukád nevelésének érdeme, nem a tiéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!