Hogyan magyarázzam ki anyámnak, hogy ma nem mentem suliba?
Ma nem mentes suliba, mert k*rvára fájt a fejem, de anyukám nem tudja. Mivel délelőttös dèlután negyed háromkor jön haza. Addig is nagyon töröm a fejem, mert nagyon komolyan veszi az iskolát, még csak egy hetet hiányoztam.
Kérlek segítsetek!
13/L
De ha a fáj a fejed akkor miért netezel? Miért gyakorizol?
Tanácsot már kaptál! Ha fáj a fejed feküdj, pihenj, vegyél be fájdalomcsillapítót.
Ha annyira nem fáj, akkor fájdalomcsillapító, és ballagj el a suliba. A lógást egyik szülő sem tolerálja.
Csak megjegyzem.
Erős migrénes fejfájással, én nem hogy gyakorizni, de örülök ha el tudok aludni..
16: akkor meg minek a mobil ha nincs rajta penz :)
otthon nem hagynam a gyerekem feltoltetlen mobillal, pont azert hogy tudjon szolni nekem ha barmi van.
Ez olyan mint autot tartani a garazsban de nem tankolni mert a benzin draga ...
12-es vagyok...
Drága, én legalább őszinte vagyok, ha lógni akartam a suliból, őszintén megmondtam.
Te lógsz, de a fejfájást használod ürügynek. Többen megírták már, hogy mit csinálj, ennek ellenére még mindig gyakorizol, és ordenáré stílusban beszélsz idegenekkel akik anyáddal egy idősek is lehetnek.
De a stílusodból nézve neked két hatalmas pofon kéne, mert jó nagy szád van.. Lógsz is nagy szád is van, mégis mit vársz? Milyen tanácsot???
Azt se értem miért aggódsz. Anyád nyilván egy kézlegyintéssel elintézi a dolgot, végül is arra sem volt képes megtanítani, hogy idegenekkel beszélünk kocsmai paraszt stílusban.
Na én le is lépek, mert ilyen kis...inkább nem mondom nem foglalkozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!