Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám nagyon el fog hizni?...

Anyám nagyon el fog hizni? Segiteni akarok neki de errol nem tudok vele beszelni.

Figyelt kérdés

2016. márc. 14. 20:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ezek szerint tehát magányos, és ezért menekül az evéshez.
2016. márc. 21. 09:03
 12/16 anonim ***** válasza:

Anyukád szerintem depressziós... :-(

Itt a szép idő, próbálj közös családi programot, kirándulást tervezni a szabadban.

Pár órás csavargás a természetben csodákra képes! Közben próbáljátok a természet apró szépségeit megfigyelni!

Sok sikert és kitartást hozzá!

2016. márc. 21. 11:33
 13/16 anonim válasza:
45%
Próbáltál neki segíteni a házi munkában? Lehet, hogy akkor jobb kedve és ideje is lenne...
2016. márc. 21. 20:51
 14/16 A kérdező kommentje:
En otthon se vagyok..m de amikor gan idom akkor en takaritom a kutyakenelt, byirom a fuvet... de o nem dolgozik sehol
2016. márc. 26. 13:52
 15/16 donmogyoróscsirke ***** válasza:
Bevallom először valami troll válaszra készültem, de mélyebben belegondolva ezt inkább mellőzöm. Egyik előttem szólónál a pont, próbálj közös programot csinálni vele. Mozdítsd ki otthonról, kicsit vidd az életbe, érezze hogy vagy neki. Most egy ideig ne bántsd a súlya miatt, azzal csak mélyebbre nyomhatod, ha hibáztatod valamiért. Inkább értesd meg vele hogy mellette állsz akárhogyan is néz ki, és akármilyen! Aztán ha siker van, úgy is észreveszi magát, és tenni akar majd az egész ellen!
2016. márc. 29. 13:03
 16/16 A kérdező kommentje:
Remdben koszonom... majd nyaron hallgathatom hogy o egesz even fogyokurazik de nem -10 kgt add le hanem +10 kg-t vesz fel
2016. márc. 29. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!