Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnátok ha a fiatoknak,...

Mit szólnátok ha a fiatoknak, aki 15 éves szexkapcsolata lenne?

Figyelt kérdés
A kérdés persze elméleti, nem valós. Csak láttam egy ilyen kérdést, viszont érdekel hogy fiú esetén mit szólnának a szülők, ha 15 éves fiuknak szexkapcsolata lenne egy 15-16 éves lánnyal?

2016. márc. 13. 19:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
41%
nem érdekel, hogy mit csinál, csak terhes ne legyen a lány, mert semmit nem fogok ilyen esetben fizetni, majd ő eltartja ahol, és ahogy tudja. amúgy nőzzön bátran, élvezze az életet, én is ezt csináltam. bár nyilván jobban örülnék, ha egy rendes lánnyal, komolyabb kapcsolata lenne, és ő is komolyan venné a másik nemet, és nem csak szexelni akarna. és mindig is erre neveltem, nevelem, de az ő élete.
2016. márc. 13. 22:33
 12/15 anonim ***** válasza:
85%

Nem örülnék, és ez enyhe kifejezés. 15 éves a szememben gyerek, még akkor is, ha vannak szexuális fantáziái, vágyai, mert az teljesen normális.

Viszont rettentően sajnálnám, hogy az első kapcsolata kimerülne egy szexkapcsolatban, és nem vágyna érzelmekre, szerelemre, megelégedne azzal, hogy "kívánjuk egymást"

Nem lehetek mellette, így tudom, hogy az engedélyemre nincs szüksége. Remélném, hogy elegendő volt a felvilágosításom, de mindig bennem lenne a félsz, hogy becsúszik egy baba, vagy hogy érzelmileg megviseli őt, őket a korai szex.

2016. márc. 14. 01:16
 13/15 anonim ***** válasza:
28%
15 évesen cseppet sem korai.
2016. márc. 14. 13:10
 14/15 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem örülnék. 15 évesen gyerek még az ilyesmihez, mindegy milyen nemű. Szerencsére a mi fiúnk nem kapkodta el.
2016. márc. 15. 13:42
 15/15 anonim ***** válasza:
en vettem a fiamnak ovszert mert szegyellt venni maganak, es mondtam hogy inkabb ide hozza a baratnojet vagy menjenek hozzajuk minthogy valami nem biztonsagos helyen legyenek, vigyazzon magara es a lanyra is. en 15 evesen vesztettem el a szuzessegemet es semmi hatranyom nem volt belole.
2016. máj. 17. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!